02/08/2010 23:46
EFF Posts: 6392
|
500 גרם תפרחות ברוקולי מוקפאות 2 ביצים 3 כפות מיונז דל קלוריות מלח ופלפל 2 כפות גבינת פרמזן מגוררת דקיק דקיק אופן ההכנה: חולטים את התפרחות במי מלח רותחים במשך 5 דקות, מוציאים בכף מחוררת ומסננים. בינתיים מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עד קבלת קצף יציב. טורפים את החלמונים עם המיונז ועם הגבינה ומערבבים עם הקצף בתנועות קיפול עדינות. מניחים את התפרחות בתבנית משומנת, מתבלים, שופכים עליהן בעדינות את תערובת הקצף ואופים ב-180 צ. במשך 40 דקות. לגיוון: ניתן גם להחליף את תפרחות הברוקולי: בכרובית או תרד עלים מוקפאים, מסוננים וסחוטים או בשעועית ירוקה חתוכה מבושלת 10 דקות ומסוננת
|