02/08/2010 23:43
EFF Posts: 6392
|
'1 חציל (רצוי בלאדי - הוא מתוק ללא כל מרירות) לא קלוף - רחוץ היטב ופרוס לקוביות בגודל 1 ס"מX1 ס"מ מלח ים גס פלפל שחור בנדיבות 2 כפות שמן זית 2 שיני שום בשרניות כתושות היטב למי שאוהב - כוסברה קצוצה קטנטן מערבבים את קוביות החצילים עם פלפלף מלח ושמן זית. שוטחים בתבנית על נייר אפיה. אופים כ- 20 דקות בחום בינוני עד שהחצילים מזהיבים יפה. להזהר לא לשרוף... מוציאים מהתנור - מערבבים בקלילות שלא לפגוע בקוביות עם השום הכתוש, וזורים מלמעלה כוסברה קצוצה. מנה טעימה מאוד ויפה מאוד. אני אוכלת על סלט חסה. אפשר לצד חזה עוף, על תפוח אדמה אפוי ועם גבינה בולגרית 5% זה פיצוצי..
|