25/08/2011 20:03
EFF Posts: 6391
|
4-6 מנות 6 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות(אני לא מקלפת- אפשר לקלף) 8 שיני שום בשרניות קצוצות 2 גבעולי עלעלי טימין 1 כפית פלפל שחור 2 כפיות פפריקה חריפה (להזהר עם החריפות...) 1 קופסא טונה בשמן מסננים את השמן של הטונה למחבת ומאדים בו מעט את השום. מוסיפים את העגבניות, הטונה והתבלינים.. מבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות. אני מוסיפה המון כוסברה בסוף התהליך, אבל כמובן רק למי שאוהב... מכסים ומבשלים כחצי שעה על אש קטנה.
|