02/08/2010 16:16
נחושה Posts: 6982
|
היי לכולם, אני לא בהלם וירדתי קילו. זה השבוע השני לרישום והיום אני פותחת את השבוע השלישי. סה"כ החזרתי חובות למירי וכעת אני מתחילה את העבודה האמיתית לחצות את ה 90 ולא לחזור לשם לעולם. אז מה עשיתי חוץ מרישום? למדתי לא לשקר לעצמי ולדף הרישום כבעבר למדתי לקרוא בין השורות על כמויות או הגזמה על שתיית מים מספיקה או עודפת הקשבתי לרעב ושובע ואם רק בא לי משהו לפה ואני לא רעבה אז רק שותים השבוע לא הלכתי בכלל חוץ מרביעי הקודם כי היה לי חם והיו לי ארוע בשישי והתארחתי בשבת ועדיין זה הצליח כי בשישי ובשבת שמעתי את הצפירה (אחרי האולם באור יהודה) ואחרי שנסעתי ממשגב (שעה וחצי הביתה) בשבת. למדתי שכשיוצאים מהמטבח מכבים את האור למדתי שפותחים את המקרר מהרגל (טוב ,קריר שם) סוגרים מיד ולא מביטים לאחור למדתי שמאוד עוזרת לי הכתיבה בפורום והעידוד העצמי בבוקר במראה למדתי לשתף חברות בטלפון במהלך השבוע ולהגיד תודה כשמחמיאים לי ליד המשקל. ולא כתבתי את זה כדי לקבל מחמאות חשוב לי לעזור למי שתקועה, כמו שהייתי חודשים עד שמירי פשוט הכריחה אותי לקחת את עצמי בידיים!!! כי אין מצב לא לעשות ובוודאי לא לנוח על זרי הדפנה כפי שעשיתי בעבר. חם היום ויהיה כל השבוע תעשו מקלחת טובה ומירי מחכה לכם עם הרצאה חשובה לא לפספס שקילה ואת החיבוק ותמיכת קבוצתכם בחוגים וכאן ובאשר לאחרים, היו ירידות היו עליות מי שעלה ידע מדוע נשיקותתתתתת נחושה שצילמה לעצמה את דף הרישום ומתכננת כעת את הארוחות לכל השבוע
edited by נחושה on 8/2/2010
|