18/08/2011 09:32
EFF Posts: 6391
|
לצהריים: מעל תפוח אדמה אפוי - לערב אוכלים AS IS...
כף שמן בצל קצוץ שום כתוש עגבניות חלוטות, קלופות וחתוכות לקוביות או קופסא עגבניות חתוכות של טל פלפלים בקוביות אופציות נוספות הכל בקוביות: קישואים, חצילים, כרובית, שעועית ירוקה או פטריות - חוץ מגזר ודלעת שלא מתאימים - ירקות שיש בבית.... מלח, פלפל (ואני מוסיפה - מעט קליפת לימון מגורדת) ניתן להוסיף קופסת טונה או פרוסות פסטרמה. לכסות.
מאדים עד שכל המרכיבים מתאחדים, שופכים ביצה אחת לכל סועד , לקראת הסוף ניתן לגרד מלמעלה גבינה בולגרית ולבשל עוד טיפה.,
|