27/08/2011 16:11
Posts:
|
רק מלקרוא את המצרכים של המרק עולה לי ריר בפה. אני מתה על מרק אפילו בקיץ הלוהט.
-------------------------------------------- "שני צדדים למטבע". ציפוי אמבטיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2011 23:14
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ650 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2011 09:21
EFF Posts: 6391
|
2-3 מנות
כף שמן זית בצל קצוץ כוס עדשים כתומות שטופות - אין צורך בהשרייה מוקדמת מים רותחים לכיסוי וקצת מעל - תלוי כמה סמיך אתם אוהבים.. כף אבקת מרק בטעם עוף מלח - רק אם צריך פלפל שחור מיץ לימון טרי - לדברי מירי "השוס" של הטעם...
מאדים את הבצל בשמן, מוסיפים את העדשים והמים ואת שאר המרכיבים חוץ ממיץ הלימון. אחרי 20 דקות, העדשים רכות ומוסיפים את מיץ הלימון.
מגישים עם פטרוזיליה או כוסברה קצוצה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|