08/08/2010 07:37
dany Posts: 19819
|
ובכלל עם עסוקים עם הקטנים אז אין זמן לחפש בארונות ובמקרר ולזלול סתם......
שאפתנית כתב:
בנות יקרות, יש גם צד חיובי בלהיות בחופש עם הילדים בבית. אם שומרים על פעילות מגוונת עם הילדים של יצירה, עשיה ביתית וכמובן התעמלות וריקודים עם הקטנים אז הרווח כולו שלנו. חוץ מזה שכייף גם לצאת איתם לסרט וקצת שינוי באווירה וחיוכים עושים את ההבדל!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 07:32
שאפתנית Posts: 8392
|
בנות יקרות, יש גם צד חיובי בלהיות בחופש עם הילדים בבית. אם שומרים על פעילות מגוונת עם הילדים של יצירה, עשיה ביתית וכמובן התעמלות וריקודים עם הקטנים אז הרווח כולו שלנו. חוץ מזה שכייף גם לצאת איתם לסרט וקצת שינוי באווירה וחיוכים עושים את ההבדל!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2010 11:58
מיכל שרון Posts: 1318
|
לכל האמהות שעושות מלאכת קודש בחופש הארוך וההלוהט הזה - שאפו!!! אני לא מקנאה בכן, אבל מלאת הערכה!! ולך נינוש - עוד יותר כפיים על שאת לא מוותרת ומשכימה עם הציפורים כדי להתמיד בהליכה... לפי מה שאת מספרת את עוד יותר מהממת מהפעם האחרונה שראיתי אותך... ולך רייצ'ל - אל תתני לזה לייאש אותך ולשבור אותך... אנחנו רק בני אדם ותזכרי שללכת בכל מחיר ממש לא שווה את זה. לפני חודש אני התעקשתי על הליכה איזה בוקר לוהט כשגיתי נשאר במיטה במזגן ואני חזרתי עם מכת שמש מזעזעת.. העיקר כמו שמירי אמרה וגם בצקיסטית.. לשמור על התפריט ולהקפיד לספור רק 600 קלוריות פחמימות עד 17:00 ולמדוד ולשקול מנות, שמן בכפות (רק 2 מותק כן?), הרבה מים ואם את ממש רוצה להרגיש בתנועה.. תעלי מדרגות, אמנם חם ןמיוזע אך עדיין מוצל וקריר יחסית לפארק.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2010 08:28
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שאפתנית בהצלחה עם הילדודס עם מודעות ומוטיבציה ועשייה ולהיות פעילה השמיים הם הגבול ואת השיטה של מירי בדלת האחורית מכניסים בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2010 11:35
|
אני עושה את זה יום יום עם ילדי כי אני בבית השבוע ושומרת עליהם... זה כייף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2010 11:34
nikname Posts: 230
|
צודקת שאפתנית. רעיון מצוין שגם ימנע מאיתנו לפזול למקומות "אסורים" אימצתי באהבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2010 11:32
|
לכל האמהות עם הילדים ולכל הסבתות עם הנכדים. השמיעו מוזיקה בבית ותתחילו לרקוד עם הזאטוטים זה כיף, מהנה, מלכד באהבה וכמובן שורף קלוריות מיותרות. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2010 22:13
ענת Posts: 3849
|
רייצל יקרה, העיקר השליטה באוכל,סוד קטן אגלה לך בתחילת ההרזיה אצל מירי וגם לאחריה בכלל לא עשיתי פעילות וירדתי העיקר בלי פחמימות מחמש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2010 13:14
ריצ'ל, אל תדאגי, ואל תחמירי עם עצמך. הקפידי על התזונה הנכונה, ויהיה בסדר! חזקי ואמצי... בהצלחה, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2010 23:14
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מצטרפת לנחושה וחשוב ההקפדה באוכל כעת יותר מתמיד ולהשתדל להיות בתנועה ויש מוזיקה לרקוד בבית או ערוצים עם פילאטיס ואירובי בהצלחה והעיקר לזכור שאוכל לא מסייע בקירור לטווח ארוך אז חבל לקלקל
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2010 21:29
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
יקרותי ובמיוחד רייצל המיוחדת והאהובה. השבוע אפילו אני לא צועדת. בלתי אפשרי רחמנות. שימי לב לפחמימות ולשתות והכל יהיה בסדר מבטיחה. שלך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2010 18:06
dany Posts: 19819
|
רייצל יקרה הימים הם באמת ימים קשים מאד.. החום בלתי נסבל אי אפשר לפתוח דלת או חלון. ובוודאי המחשבה על הליכה או פעילות מחוץ לבית ממש מפחידה... בימים אלו חשוב להקפיד על האכילה הנכונה... על שתיה מרובה... על רישום ... על מנוחה נכונה...אפשר לעשות פעילות בתוך הבית במזגן... אפשר לרקוד, אפשר פשוט ללכת בבית.. העיקר להיות בתנועה... הימים האלו יעברו בסופו של עניין ... ואם את שומרת על האכילה ומסודרת ונכונה ופחמימות עד חמש... אני מאמינה שגם ללא פעילות בחוץ תרדי במשקל ובוודאי לא תעלי... המון הצלחה יקירתי עוד מעט יחלוף לו החום הנורא... ונוכל לחזור לפעילות הרגילה. אל יאוש... תקשיבי למוזיקה נחמדה ומצב רוחך יעלה ... ערב טוב יקירה... דני רייצ'ל כתב:
בנות יקרות חיממתם את ליבי המון תודה על העידוד והתמיכה איזה פורום מדהים יש לנו התברכנו ושוב תודה לכן בנות רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2010 17:33
רייצ'ל Posts: 1323
|
בנות יקרות חיממתם את ליבי המון תודה על העידוד והתמיכה איזה פורום מדהים יש לנו התברכנו ושוב תודה לכן בנות רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2010 15:47
נחושה Posts: 6982
|
רייצל יקירתי, לא הלכתי השבוע בכלל וירדתי ק"ג דבקתי ברישום ולמעט אתמול גם בלי פחמימות מחמש כולל שישי שבת וכן היתה פרוסת עוגה בתפריט פשוט לפני חמש. מבינה לליבך זה ממש לא קל אבל זכורים לי הימים שהתנחמתי במגנומים ומה יצא המגנום נשאר בבטן או בישבן והלך כל הכיף אחרי 2 דקות אז עדיף בהרבה מים עם נענע או לימון קרים וצוננים, עוד מקלחת טובה ולהיות במזגן רחוק מהמקרר שיהיה בהצלחה נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2010 14:49
בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
רייצ'ל נכון שהימים חמים, אז אפשר בבית, עם המזגן, לרקוד בכיף :-) הצעידה לא מרזה אלא מחטבת. אם אכלת בריא ושפוי - תהיי על המקום שזה הישג גדול!! אני שהצלחת גם השבוע. חגית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2010 12:43
דפי Posts: 1126
|
רייצל יקרה גם אני מבינה אותך מאוד. צריך לאסוף המון כוח פיזי ונפשי כדי לצעוד ולהתמיד בתוכנית . לפעמים גם אני נכנעת לרצון להשאר בבית. אבל מה לעשות כל פעם יש סיבות אחרות . פעם חם, אח"כ חגים , אירועים וכו'. השינוי שאני עכשיו מארגנת לעצמי זה יצירת סדר יום קבוע .רק ככה יש אפשרות לאסוף כל פעם מחדש כוח לביצוע התוכנית. טוב ששתפת אותנו . בהצלחה דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2010 11:43
רבקה Posts: 8411
|
רייצ'ל כל כך מבינה אותך . גם אני השבוע לא צעדתי ועוד עם החגיגות , וזה מורגש היטב על גופינו אבל לפחות נעשה מאמץ לשמירה קפדנית אם אנחנו לא צועדים אז שיהיה בהצלחה ואני לפחות מקווה שמאמץ ההורדה אחרי השקילה אצלי יהיה מזערי המך יום נעים וקריר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2010 11:36
קרולין Posts: 6651
|
רייצ'ל יקירתי, אכן ימים חמים לחים וקשה לכולנו....
ב י ח ד הרבה יותר קל...
נשיקות חמותתתת
המשך שבוע טוב ופחות חםםםםםםםםם
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2010 09:07
|
רייצל בוקר טוב, לצערי הרב (כי אני ממש לא אוהבת קייץ וזה בגלל החום והשמש החזקה) החזאים מנבאים שכל חודש אוגוסט יראה ככה. זה אומר שאנחנו חייבים לדבוק בתכנית ולא להישבר ואם את לא עושה הליכה בחוץ אז תעשי בחדר כושר או לפחות תרגילי התעמלות בבית וככה תרגישי טוב. אני אישית מתעמלת בחדר כושר אז אני מזיעה אבל לא מרגישה את הלחות שבחוץ יום טוב ובהצלחה, שאפתנית.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2010 08:41
אסתי ברוך Posts: 1317
|
רייצל יקרה את לא לבד כולנו איתך גם לי היה מאוד קשה השבוע חם וכובד ו... ממש קשה קשה אבל אין לנו דרך אחרת סבלנות הכול יסתדר בסוף שבוע טוב יותר ומבורך
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|