18/08/2011 11:21
נטע25 Posts: 16
|
אצלנו קוראים לזה סושי. ככה זה יותר טעים הכל בראש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2011 23:16
מיכלל Posts: 1674
|
הקשר לסושי הוא האצה בלבד;-)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2011 12:14
נטע25 Posts: 16
|
אצה היא מלאת מינרלים וחסרת קלוריות. (ניתן לקנות במרבית הסופרים וחנויות הטבע אצה מיובשת כמו שיש בסושי) אני מכינה תערובת של: - טונה במים (מסוננת) - פטריות שמפניון חתוכות - ביצה - טחינה / גבינה לבנה אפשר כמובן לגוון... להוסיף ירקות או כל דבר שעולה על דעתכם. מניחה את התערובת בשורה אחת על אצה מיובשת ומגלגלת כמו סושי. חותכת באמצע ואוכלת כמו ראפ.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|