16/08/2011 20:43
EFF Posts: 6391
|
רכיבים: 1קג' בטטות 10 שיני שום כתושות 1 כף שמן זית שמן זית - ספריי רוזמרין טרי אופן הכנה: חותכים את הבטטות לפרוסות לא עבות ומניחים בתבנית על רדיד אלומיניום כותשים את השום ומערבבים עם כף גדולה של שמן זית מורחים על פרוסות הבטטות ומוודאים כי על כל הפרוסות יש שום לוקחים רוזמרין טרי, שוטפים אותו ומניחים על פרוסות הבטטות ובינהן מכניסים לתנור בחום 180 לחצי שעה בערך, יש לוודא כי הבטטות לא נשרפות להוציא לאחר השחמה קלה מאד
|