02/08/2010 22:51
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
תודה בנות על קבלת הפנים החמה..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2010 15:39
נחושה Posts: 6982
|
איפה כתבת לנו את רשמייך? יכול להיות שפיספסתי? ברוכה השבה מאיטליה, ותודה על הפירגון בשם כולן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2010 09:16
שאפתנית Posts: 8392
|
ישר כוח דובונית. תודה על הפרגון. מצטרפת לדני בדבריה ומקווה שאכן נהנת וחזרת עם כוחות מחודשים. תתעדכני במה שנשאר... שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2010 07:03
dany Posts: 19819
|
כן דובונית הכנו לך כאן המון עבודה למרות שהזמן היה קצר... יש לנו ב"ה כל הזמן מה לכתוב.. מה לעזור ולתמוך... אני יודעת שאת כאן התמיכה תהייה פי אלף... והחום שנובע ממך יחמם את ליבנו... כי בחוץ חם בכל מקרה... מקווה שעשית למענך ליבך שם בחו"ל... מילאת מצברים... נהנית... ספגת נופים ומראות...ואת כאן איתנו במלוא המרץ לפני החגים הבאים עלינו לטובה... המון המון אהבה... וברור גם לך הצלחה... ולדובון שזכה בכזו רעייה... גם לו המון הצלחה מקווה שגם הוא בוודאי נהנה עד מאד שם בארץ המגף.
דובונית אכפת לי כתב:
אז התחלתי לקרוא סיימתי 3 וחצי עמודים נשאר עוד 1 וקצת... העיינים נרדמות כמעט יום ארוך.... ואומר כמה מילים: לא רוצה להכביד ולהעביר את שרשור השבוע קדימה לכן אסכם כמה חיזוקים לכם מתוקים: סיסי ודפי תתחדשו על התמונה קרולין ודני המשיכו בעידוד המפרגן החם והאוהב שאפתנית חמודה המשיכי בהתמודדות והעשייה ועם התחייבותך השמיים הם הגבול בהצלחה בלונדה מהממת מקווה שעניין הרכב מאחריך והכל בסדר .... ונסי פעם הבאה לא לשכוח עצמך למרות הבלאגן לא קל אך אפשרי בהצלחה מזל טוב לחוגגים : ליאת של יוני , שיר הבת של ליאת ויוני , הבן של נינוש ונילי שיתגשמו משאלותיכם ותבורכו בכל הברכות שניתן לברך...... מילים יפות נכתבו לחג האהבה שתמיד נדע לאהוב ולתת כי הכל חוזר כפול ומכופל רויטל וקצפת ברכות לירידה וגם לך נחושה פשוט אלופה בנופש הסופש לרדת יישר כוח לכולם... וסיסי ברכות על המקום להמשיך להתמיד את יכולה.. מיכל וגיתי שרון תהנו לכם בחו"ל קרנושה ברכות לדירה ושמעתה תתחילי דרך חדשה וקלה יותר ותתחדשי על הבגד שעולה אכן הרגשה מופלאה ... נועה nh כייף שאת איתנו
וזהו מחר אמשיך להתעדכן לילה טוב כמה טוב למרות כול הנופים והשקט לשוב לבית החם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2010 23:55
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אז התחלתי לקרוא סיימתי 3 וחצי עמודים נשאר עוד 1 וקצת... העיינים נרדמות כמעט יום ארוך.... ואומר כמה מילים: לא רוצה להכביד ולהעביר את שרשור השבוע קדימה לכן אסכם כמה חיזוקים לכם מתוקים: סיסי ודפי תתחדשו על התמונה קרולין ודני המשיכו בעידוד המפרגן החם והאוהב שאפתנית חמודה המשיכי בהתמודדות והעשייה ועם התחייבותך השמיים הם הגבול בהצלחה בלונדה מהממת מקווה שעניין הרכב מאחריך והכל בסדר .... ונסי פעם הבאה לא לשכוח עצמך למרות הבלאגן לא קל אך אפשרי בהצלחה מזל טוב לחוגגים : ליאת של יוני , שיר הבת של ליאת ויוני , הבן של נינוש ונילי שיתגשמו משאלותיכם ותבורכו בכל הברכות שניתן לברך...... מילים יפות נכתבו לחג האהבה שתמיד נדע לאהוב ולתת כי הכל חוזר כפול ומכופל רויטל וקצפת ברכות לירידה וגם לך נחושה פשוט אלופה בנופש הסופש לרדת יישר כוח לכולם... וסיסי ברכות על המקום להמשיך להתמיד את יכולה.. מיכל וגיתי שרון תהנו לכם בחו"ל קרנושה ברכות לדירה ושמעתה תתחילי דרך חדשה וקלה יותר ותתחדשי על הבגד שעולה אכן הרגשה מופלאה ... נועה nh כייף שאת איתנו
וזהו מחר אמשיך להתעדכן לילה טוב כמה טוב למרות כול הנופים והשקט לשוב לבית החם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|