15/08/2011 22:52
EFF Posts: 6391
|
רכיבים: חציל (1/2 ק"ג) 3 כפות בצל קצוץ שן שום כתושה 2 כפות מיונית או רוטב טחינה או רוטב צרפתי מלחופלפל לפי הטעם 1/2 ביצה קשה ומגוררת 1 כף פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנה: קולים את החציל על להבה או בתנור (אפשר גם במיקרו) מצננים נותנים לנוזלים להתנקז מסירים חלק מהקליפה ומוציאים את בשר החציל בעזרת כף מועכים את החציל (בבלנדר ,פוד פרוססור),ומתבלים במיונית או בטחינה מקשטים בביצה ופטרוזיליה אפשר גם לוותר על המיונית ואז זה נקרא חציל טיבעי
|