|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
02/08/2010 23:58
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
לביאה יקרה נסיעה טובה ובטוחה הבייתה ואל תנתקי את הקשר איתנו. אנחנו כל הזמו איתך אוהבות ומחבקות בהצלחה שלך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2010 23:40
EFF Posts: 6396
|
לביאה..הרגישי בנוח להחשף - כאן אצלנו תוכו של הקנקן הוא הקובע..ואת התוכן כבר למדנו בתקופת החברות שלך בפורום. הקנקן ממש לא "מזיז"....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2010 22:50
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אין על מה תרגישי בנוח וזכרי את עצמך ושאנו כאן תמיד בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2010 06:07
dany Posts: 19819
|
לביאה אהובה הקבוצה הזו של הפורום הוירטואלי של מירי בלקין היא קבוצה "שפשוט אין דברים כאלו" אני שמה במרכאות כי זו פשוט ציטטה של מירי על דברים הכי הכי בעולם. אני יודעת שממש הגעתי הביתה שמצאתי את הפורום הזה.... מרגישה בטחון לכתוב ממש מתוך ליבי ולא לעשות הצגות... לביאה אנחנו אוהבות אותך בלי קשר לאיך שאת נראית או חושבת שאת נראית.... תמונה שלך רק עוד יותר תחמם את ליבנו, אך אם את עדיין לא מרגישה בטוחה זו זכותך עדיין לא להציג אותה.. ילדה אהובה... ביקרת בארץ מולדת עם שלושת ילדיך ובעלך שהצטרף יותר מאוחר אליכם. ביקור וחופשה כזו הוא מלא רגשות עד התפוצצות... מפגשים עם משפחה וחברים וחברות שלא התראיתם לפחות שנה.... והכל כרוך באוכל...כך שהיציאה מהשגרה היא כל כך נורמלית וטבעית שברור שלא יכול לעמוד גם בפרץ הרגשות וגם במלחמה על האוכל... את לפני נסיעה כבר הביתה... לבית שלך כרגע... אז עכשיו תתחילי להכנס למסלול... לחשוב מה את עושה, איך את עושה, וכמה... ולנסות לצמצם נזקים... למזער את התוצאות שהיו עד עתה... אני לא יודעת באם את יכולה או מותר לך עכשיו כבר לרדת במשקל בגלל ההריון אולי כדאי להתייעץ עם רופא... אבל לא לעלות את בהחלט יכולה.... כך שאם לא תעלי לפחות עוד חודש במשקל... כבר יהיה הרבה יותר טוב.. ברגע שאת מגיעה הביתה את מתחברת אלינו כמו אל אינפוזיה....כך שאנחנו נשתדל לשמור עליך!!! דרך צלחה נשיקות והמון אהבה שלך דני
לביאה כתב:
שמאירות לי את הדרך. כאן בישראל אני כל כך רחוקה מההוויה שלי בשנגחאי ופשוט הלכתי לאיבוד. בשנגחאי הייתי כותבת בפורום כמעט כל יום ולפעמים כמה פעמים ביום. מי שחיה בחו"ל יודעת על מה אני מדברת. על חיים בשני עולמות מקבילים. מחכים כל השנה לביקור השנתי בישראל האהובה. הפורום בשבילי כמו מגדלאור, חבל הצלה, יד מושטת. בתוך כל הביקורים, השמחות, האירועים, הפעילויות, המפגשים - שכחתי עצמי לגמרי. תודה לכן חברות יקרות שבזכות רכות וקבלה ואהבה אתן מחזירות אותי למציאות, מחזקות אותי. היום אני מרגישה קצת יותר טוב.
ומירי, לגבי התמונה - אין דרך אחרת לומר זאת - אני נבוכה מדי. אין לי אומץ לשים תמונה שלי עם עודף משקל כזה גדול. עברו פחות מ-5 חודשים מאז הצטרפתי לפורום. אני זקוקה לעוד זמן, מסתפקת כרגע בכתיבה אמיתית, כנה וחשופה. כשארגיש יותר בטוחה, אצרף תמונה. באהבה ותודה לכולן edited by dany on 8/2/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2010 22:33
1103 Posts: 5022
|
1103 כתב:
לביאה כתב: שמאירות לי את הדרך. כאן בישראל אני כל כך רחוקה מההוויה שלי בשנגחאי ופשוט הלכתי לאיבוד. בשנגחאי הייתי כותבת בפורום כמעט כל יום ולפעמים כמה פעמים ביום. מי שחיה בחו"ל יודעת על מה אני מדברת. על חיים בשני עולמות מקבילים. מחכים כל השנה לביקור השנתי בישראל האהובה. הפורום בשבילי כמו מגדלאור, חבל הצלה, יד מושטת. בתוך כל הביקורים, השמחות, האירועים, הפעילויות, המפגשים - שכחתי עצמי לגמרי. תודה לכן חברות יקרות שבזכות רכות וקבלה ואהבה אתן מחזירות אותי למציאות, מחזקות אותי. היום אני מרגישה קצת יותר טוב.
ומירי, לגבי התמונה - אין דרך אחרת לומר זאת - אני נבוכה מדי. אין לי אומץ לשים תמונה שלי עם עודף משקל כזה גדול. עברו פחות מ-5 חודשים מאז הצטרפתי לפורום. אני זקוקה לעוד זמן, מסתפקת כרגע בכתיבה אמיתית, כנה וחשופה. כשארגיש יותר בטוחה, אצרף תמונה. באהבה ותודה לכולן לביאה יקרה כולנו משפחה אחת,מאוד נעים לראות תמונת פנים,אין לך ממה להתביש, יש הרבה אנשים בעלי משקל שבביתם יש רק מראות שאפשר לראותן בן רק את הפרצוף. כדי מאוד שתתכניסי תמונה זוהי תחושה נעימה הנותנת הרגשת קירבה המשך שבוע מקסים נילי
תקון טעות דפוס: תכניסי תמונה, יש מראות שאפשר לראות בן.....
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2010 22:31
1103 Posts: 5022
|
לביאה כתב:
שמאירות לי את הדרך. כאן בישראל אני כל כך רחוקה מההוויה שלי בשנגחאי ופשוט הלכתי לאיבוד. בשנגחאי הייתי כותבת בפורום כמעט כל יום ולפעמים כמה פעמים ביום. מי שחיה בחו"ל יודעת על מה אני מדברת. על חיים בשני עולמות מקבילים. מחכים כל השנה לביקור השנתי בישראל האהובה. הפורום בשבילי כמו מגדלאור, חבל הצלה, יד מושטת. בתוך כל הביקורים, השמחות, האירועים, הפעילויות, המפגשים - שכחתי עצמי לגמרי. תודה לכן חברות יקרות שבזכות רכות וקבלה ואהבה אתן מחזירות אותי למציאות, מחזקות אותי. היום אני מרגישה קצת יותר טוב.
ומירי, לגבי התמונה - אין דרך אחרת לומר זאת - אני נבוכה מדי. אין לי אומץ לשים תמונה שלי עם עודף משקל כזה גדול. עברו פחות מ-5 חודשים מאז הצטרפתי לפורום. אני זקוקה לעוד זמן, מסתפקת כרגע בכתיבה אמיתית, כנה וחשופה. כשארגיש יותר בטוחה, אצרף תמונה. באהבה ותודה לכולן
לביאה יקרה כולנו משפחה אחת,מאוד נעים לראות תמונת פנים,אין לך ממה להתביש, יש הרבה אנשים בעלי משקל שבביתם יש רק מראות שאפשר לראותן בן רק את הפרצוף. כדי מאוד שתתכניסי תמונה זוהי תחושה נעימה הנותנת הרגשת קירבה המשך שבוע מקסים נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2010 21:42
לביאה Posts: 402
|
ומירי, לגבי התמונה - אין דרך אחרת לומר זאת - אני נבוכה מדי. אין לי אומץ לשים תמונה שלי עם עודף משקל כזה גדול. עברו פחות מ-5 חודשים מאז הצטרפתי לפורום. אני זקוקה לעוד זמן, מסתפקת כרגע בכתיבה אמיתית, כנה וחשופה. כשארגיש יותר בטוחה, אצרף תמונה. באהבה ותודה לכולן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|