21/08/2011 22:02
מיכלולה Posts: 1
|
האם לסלט הזה הסלק צריך להיות מבושל או שמשתמשים בסלק חי?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2011 12:00
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ350 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2011 01:22
EFF Posts: 6391
|
רכיבים: 4 סלקים מוצקים מיץ סחוט מלימון אחד 2 כפות שמן זית פלפלשחור גרוס מלח ים גס מעט זרעי כמון קלויים או סתם אבקת כמון(לא היו לי זרעים…) חופן נדיב פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנה: קולפים את הסלקים, חותכים לפרוסות דקות ואותן לגפרורים. מערבבים עם שאר החמרים.
הערות: טעים טעים!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|