04/08/2010 11:03
שאפתנית Posts: 8392
|
אפי יקרה ובנות הפורום שלום, גם אני נמצאת השבוע בבית עם ילדי, מפאת החופש הגדול. אני משתדלת לשמור על התפריט ולא לצאת מדעתי. חשוב לי גם לשמור להם על תזונה נכונה ולא ליפול לאויבים. מקווה שנחזיק מעמד יחד ואל תשכחי אפי יקרה, בסופו של דבר יגיע הסוף של החופש וכולנו נחזור לשגרת חיים רגועה יותר המשך שבוע קל. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2010 05:55
dany Posts: 19819
|
בוקר טוב אפי יקרה מקווה שהיום יהיה לך יום קל יותר ונוח יותר... אני יודעת את עדיין ב"פול האוס" אך עוד מעט גם יעבור החום וגם הבית יחזור למסלולו הרגיל.. אז עד תשתדלי למזער נזקים.... ולשמר את הקיים... ולאחר מכן תחזרי בכייף ובמלוא המרץ... יום נהדר ומוצלח דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2010 23:37
EFF Posts: 6396
|
מצטערת ...ביתי = בלתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2010 23:36
EFF Posts: 6396
|
תוה לכולכם על ההזהות והמילים החמות..יום לא קל עבר עלי היום.. פעילות בחוץ היא ביתי אפשרית בימים החמים האלו ..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2010 23:20
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
תודה מירי על מילותיך מאז אנו בארץ מקפידים כפל כפליים ומשנסים מותניים להצליח ובגדול תודה לכל הבנות על המילים והתמיכה העצה והאוזן קשבת וזכרו לא לשכוח עצמכן אפילה בלי לחץ אט אט את יכולה וברכההרקוביץ תכנסי את השיטה הביתה בדרך האחורית טעים בריא ומסייע לכל בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2010 21:30
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מקפיצה כתזכורת לכולנו.ולא לשכח להגיע למעמד השקילה. להתראות אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2010 07:04
אשירה Posts: 4292
|
dany כתב:
ברכה יקרה הצניעות שלך היא ממש מתנה... ואני בטוחה כי תצליחי לעבור את המשוכה ולרדת את מה שאת רוצה עד החגים... הבית יתמלא עכשיו בעוד אנשים וזה בידיוק הזמן לעשות חושבים איך עושים את הדברים נכון, במתינות, בשפיות, ללא כניעה לפיתויים וחריגות. את צריכה לדאוג קודם כל לעצמך הרי לא מדובר על תינוקות אלא על אנשים מבוגרים.... ובנוגע לציטוטים של דברי מירי, גם אני מוצאת את עצמי אומרת לילדים שלי מירי אמרה כך או אחרת... פשוט הדברים הם מהחיים שלנו... ומתאימים לנו וככל שנאמץ אותם ונפנים אותם הרי נעשה רק טוב לעצמנו... יום נהדר והמון הצלחה תודה דני, את בן אדם כל כך טוב!!! דני ברכההרשקוביץ כתב: שלום לכולן, קודם כל חיה'לה את מחוננת. אפי, כל כך מבינים לליבך, לי אין עדיין נכדים אבל בני הבכור השתחרר השבוע מקבע וחזר הבייתה לאחר שש שנים בצבא ואנחנו מאוד מאושרים מכך, ובתי שהיא בת 22 תחזור בקרוב הבייתה כי החבר שלה נוסע ללמוד בחו"ל. מצד אחד זה אושר גדול ושמחה בבית כשהם נמצאים אבל אין להתכחש לעובדה שזה יותר טרחה וצורך להשקיע, ופחות יכולת להשקיע בעצמנו. אז בלי רגשי אשמה להנות מהטוב ולראות תמיד את חצי הכוס המלאה.
ולמירי וכל שאר המגיבות, אני אתכן, אני מאוד רוצה לרדת עד סוף החודש לפחות קילו, תראו כמה אני צנועה, אבל זה בגלל נסיון העבר שלא הניב תוצאות ארוכות טווח.
מירי יקרה, את בשבילי מהווה השראה ועוזרת לי לא רק בענייני אוכל. שוחחתי היום עם בתי על איזה נושא ואמרתי לה: מירי אומרת שגם מים באבן עושים חור, היא ענתה לי: מירי הפכה להיות הגורו שלך, וזה נכון, אבל את גורו לא בגלל איזו הערצה עיוורת אלא פשוט בגלל שהכל אצלך כל כך אמיתי וכל כך נכון ואם זה לא יעזור לי, כנראה כבר אין לי תקנה.
אז אני משנסת מותניים ומצטרפת לקריאתך לעשות כל מה שצריך, כי אם נעשה תהיינה תוצאות!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2010 06:50
|
ברכה יקרה הצניעות שלך היא ממש מתנה... ואני בטוחה כי תצליחי לעבור את המשוכה ולרדת את מה שאת רוצה עד החגים... הבית יתמלא עכשיו בעוד אנשים וזה בידיוק הזמן לעשות חושבים איך עושים את הדברים נכון, במתינות, בשפיות, ללא כניעה לפיתויים וחריגות. את צריכה לדאוג קודם כל לעצמך הרי לא מדובר על תינוקות אלא על אנשים מבוגרים.... ובנוגע לציטוטים של דברי מירי, גם אני מוצאת את עצמי אומרת לילדים שלי מירי אמרה כך או אחרת... פשוט הדברים הם מהחיים שלנו... ומתאימים לנו וככל שנאמץ אותם ונפנים אותם הרי נעשה רק טוב לעצמנו... יום נהדר והמון הצלחה דני ברכההרשקוביץ כתב:
שלום לכולן, קודם כל חיה'לה את מחוננת. אפי, כל כך מבינים לליבך, לי אין עדיין נכדים אבל בני הבכור השתחרר השבוע מקבע וחזר הבייתה לאחר שש שנים בצבא ואנחנו מאוד מאושרים מכך, ובתי שהיא בת 22 תחזור בקרוב הבייתה כי החבר שלה נוסע ללמוד בחו"ל. מצד אחד זה אושר גדול ושמחה בבית כשהם נמצאים אבל אין להתכחש לעובדה שזה יותר טרחה וצורך להשקיע, ופחות יכולת להשקיע בעצמנו. אז בלי רגשי אשמה להנות מהטוב ולראות תמיד את חצי הכוס המלאה.
ולמירי וכל שאר המגיבות, אני אתכן, אני מאוד רוצה לרדת עד סוף החודש לפחות קילו, תראו כמה אני צנועה, אבל זה בגלל נסיון העבר שלא הניב תוצאות ארוכות טווח.
מירי יקרה, את בשבילי מהווה השראה ועוזרת לי לא רק בענייני אוכל. שוחחתי היום עם בתי על איזה נושא ואמרתי לה: מירי אומרת שגם מים באבן עושים חור, היא ענתה לי: מירי הפכה להיות הגורו שלך, וזה נכון, אבל את גורו לא בגלל איזו הערצה עיוורת אלא פשוט בגלל שהכל אצלך כל כך אמיתי וכל כך נכון ואם זה לא יעזור לי, כנראה כבר אין לי תקנה.
אז אני משנסת מותניים ומצטרפת לקריאתך לעשות כל מה שצריך, כי אם נעשה תהיינה תוצאות!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2010 22:56
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אתם כולכם מחממים את הלב בשירשור החם הכנה והמפרגן הזה. אכן עם רוח ונחישות שכזו אין עלינו אנחנו מנצחים. אוהבת אתכם מאד ותמשיכו את הקשר בתוך השירשור עם דיווח איך מתקדמת הירידה אני איכם להתראות מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2010 17:28
קרנושה Posts: 3420
|
כל כך אוהבת אותך... תודה על כל מילת עידוד שלך, אין עלייך אהובתי!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2010 16:47
אשירה Posts: 4292
|
שלום לכולן, קודם כל חיה'לה את מחוננת. אפי, כל כך מבינים לליבך, לי אין עדיין נכדים אבל בני הבכור השתחרר השבוע מקבע וחזר הבייתה לאחר שש שנים בצבא ואנחנו מאוד מאושרים מכך, ובתי שהיא בת 22 תחזור בקרוב הבייתה כי החבר שלה נוסע ללמוד בחו"ל. מצד אחד זה אושר גדול ושמחה בבית כשהם נמצאים אבל אין להתכחש לעובדה שזה יותר טרחה וצורך להשקיע, ופחות יכולת להשקיע בעצמנו. אז בלי רגשי אשמה להנות מהטוב ולראות תמיד את חצי הכוס המלאה.
-- אשירה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2010 16:22
|
חיה יקרה אני כל כך שמחה בשבילך שאת מיד מפנימה ולוקחת את העצות ומיד מיישמת... מה שאומר שאת מאד רצינית בתהליך וכל הכבוד לך!!! עד החגים אני בטוחה שתצליחי להשיל את הקילוגרמים שרצית... המון הצלחה ושוב כפיים וכל הכבוד!!! חיבוק דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2010 15:30
שלום לכולם, מירי, תודה על הדחיפה והעידוד. אכן, מיום שישי התחלתי לרשום, ואני שולחת כל ערב למיכל את הרשימה המדויקת. את צודקת לגמרי! זה פשוט עובד נפלא! אני משתדל לא לחרוג מ-3 ארוחות, מביאה לעבודה אוכל מהבית במקום לקנות שטויות, והיום רק חרגתי לארטיק של 45 קלוריות, אך זה יהיה במקום הפרי השני. וחוץ מזה, אני מסתובבת היום עד מאוחר, ולכן ארוחת הערב שלי נמצאת במקרר בעבודה: גבינת קוטז', 2 פלפלים שכבר חתכתי (כדי שלא אתעצל ואתחרט) וביצה קשה, וזהו!!!!!! בלי לחם!!!!!!!!!!
מקווה להצליח!!
בהצלחה לכולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2010 15:19
רעותה Posts: 869
|
פורום יקר ,
אני אתכם בדרך למצויינות לראש השנה.
אין לי מילים , פשוט תודה.
אוהבת מאוד רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2010 13:17
שאפתנית Posts: 8392
|
גם אני מצטרפת אליכן בנות יקרות למבצע נעשה ונשמע לקראת החגים הבאים עלינו לטובה. השבוע אני בבית עם הילדים והבטחתי לעצמי שזו לא סיבה למסיבה ולא פתח לפרענות באוכל. אני מתחזקת מדבריכם וממשיכה בנחישות לא ליפול השבוע למרות שאני חייבת להיות כנה ולומר לכם שאין לי אויבים בבית אבל בכל זאת הבטחתי לעצמי לא לאכול כמות גדולה יותר מהרגיל של פחמימות בארוחת הצהריים, להמשיך ולהתמיד עם השתייה (כי כל היום אנחנו במזגן או בסידורים ואז לא מרגישים את הצמא) וכמובן להעסיק את עצמי בפורום המקסים הזה ובעבודות יצירות עם הילדים. אני מתגייסת יחד איתכן עד לחגים ובלי הפרעות ותרוצים. בהצלחה לכולנו, שאפתנית.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2010 13:03
רבקה Posts: 8411
|
EFF כתב:
מירי יקירתי, מה הייתי עושה בלעדייך? הבית בבלגאן עצום (4 ילדודס משתוללים- ואני כבר לא רגילה לסיטואציה) עם כל האהבה לנכדים, אני מרגישה שאני מזניחה את עצמי....או כמו שאמרתי אתמול לאישי היקר: שכחתי איך אני נראית.... וכשנמאס מהמטבח בבית - אוכלים בחוץ - וגם זה לא מועיל - למרות שאני נמנעת , שומרת, מתיסרת עם מצפון לא נקי וכו' עוד שבועיים והעסק יסתדר - השניים הקטנים יותר חוזרים לסינגפור - ולא נעים לומר אבל טוב שכך...
תודה שאת מירי יקרה וכולכם כאן לקרוא את דברי.. טוב שיש פינה קטנה לספר את מה שמרגישים - כי את המילים האלו אני פשוט לא מעיזה.... אפי'לה חביבתי זה מה שאומרים קשה איתם וקשה בלעדיהם. כל כך מבינים אותך ומקבלים כל מה שאת כותבת עוד קצת והכל חוזר למסלולו ואז מתחילים שוב להתגעגע ומה לעשות?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2010 11:39
נחושה Posts: 6982
|
נכון מאוד, חודש לחגים בוקר חדש, חודש חדש וכמובן הזדמנות חדשה בכל בוקר לתרגל את מה שאנחנו לומדים כשיעורי בית בפקולטה של החיים. מתחברת מאוד למה שסיסי כתבה שרצוי וכדאי לעשות. יצליח זה מבורך,ייכשל, נלמד ונתקן העיקר להיות בעשיה וביצירה בחשיבה ובמודעות ולא לפעול כאוטומט.
מכל מקום ובכל פינה מתחילים לדבר על החגים סוגרים את הסיילים האחרונים והקולקציות החדשות בחנויות ובכל שנה אנו הרי עושות חשבון נפש על כל מה שהתחייבנו והבטחנו לעצמינו ולאחרים אז למה לא עכשיו? למה לא לרשום ולעשות את מה שמירי מבקשת עכשיו? למה לא לתת עוד חיבוק אוהב? עוד טלפון לחברה? עוד מבט אוהב במראה ולפרגן לעצמינו? החצבים הקדימו השנה את פריחתם החגים הקדימו השנה את חגיגתם בואו נתחיל מהרגע... לרשום, לשתות, לאכול לפי הכמויות שצריך ולא לאכול סתם להקשיב לרעב ושובע שלנו ובלי מתוק ובלי פחמימות מחמש! פשוט ללקט הצלחות קטנות אחת אחרי השניה... בהצלחה לכולםםםםםםםם בואו נעשה את זה!!!!
נחושה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2010 11:27
|
אפי כל כך אוהבת את מה שאת כותבת כאן ללא כחל וסרק..... כן מותר להודות שאנחנו כבר לא מיידלאך... ואין לנו כבר את הכוחות והסבלנות.... גם אני מאד אוהבת שבאים הילדים והנכדים אבל מאד מתעייפת.... אז שהם הולכים אני גם מרוצה.... ושוב זה המקום היחידי להודות בכך.... בסודי סודות ביננו!!! מאחלת לך שעוד מעט יגיעו ימים יותר רגועים ושפויים ושוב תוכלי להתחבר לעצמך... ולעשיה שלך הטובה... ואז שוב תחזרי לשמור... מה בוער??? תספיקי גם יותר מאוחר. העיקר שתשמרי על הבריאות שלך זה הכי חשוב... מחבקת ונותנת לך כוח דני EFF כתב:
מירי יקירתי, מה הייתי עושה בלעדייך? הבית בבלגאן עצום (4 ילדודס משתוללים- ואני כבר לא רגילה לסיטואציה) עם כל האהבה לנכדים, אני מרגישה שאני מזניחה את עצמי....או כמו שאמרתי אתמול לאישי היקר: שכחתי איך אני נראית.... וכשנמאס מהמטבח בבית - אוכלים בחוץ - וגם זה לא מועיל - למרות שאני נמנעת , שומרת, מתיסרת עם מצפון לא נקי וכו' עוד שבועיים והעסק יסתדר - השניים הקטנים יותר חוזרים לסינגפור - ולא נעים לומר אבל טוב שכך...
תודה שאת מירי יקרה וכולכם כאן לקרוא את דברי.. טוב שיש פינה קטנה לספר את מה שמרגישים - כי את המילים האלו אני פשוט לא מעיזה....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2010 10:59
נינוש Posts: 1442
|
נרתמת לאתגר, תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2010 10:54
קרולין Posts: 6651
|
מירי יקרה תודה על הדרייב שאת נותנת לכולנו....אכן חודש לחגים.... מאחלת לכולנו להגיע ליעד הזה בבריאות וברזון...כל מה שנצליח לעשות זה מצויין!
ולך אפי אהובה,
תודה על השיתוף, תמיד כאן בשבילך !
אכן , אין כמו הש ג ר ה שלנו. יחד עם זאת , את אשה נפלאה , אמא וסבתא למופת ואת מודל לחיקוי .
שיהיה לך שבוע טוב ומוצלח.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|