08/08/2011 12:41
EFF Posts: 6391
|
4 רבעי עוף ללא עור פפריקה מתוקה בצל קצוץ כמה שיני שום (כל המרבה הרי זה משובח...) 2 כפות שמן זית 2 פלפלים ירוקים בהירים פרוסים שורש פטרוזיליה פרוס דק או מגורד בפומפיה גסה 1/2 לימון המיץ והקליפה/ללא הגרעינים חתוך לקוביות קופסת שימורי חומוס מסוננת או חבילת חומוס מוקפא 400 גרם 1/2 כוס אורז בסמטי לפני בישול תבלינים: לבחירה: כמון, כורכום,קארי, אבקת מרק, פלפל ,מלח 2 כוסות גדולות מים רותחים
לטגן את השום והבצל ולהוסיף את עוף המרוח היטב בפפריקה, ולצלות היטב מכל הצדדים. להוסיף את שאר החמרים והמים. לבשל על אש קטנה כשעה וחצי - אופציה אחרת על אש 20 דקות ואח"כ על פלטה חשמלית בחום איטי זמן אפילו 3 שעות.
|