04/08/2011 22:38
EFF Posts: 6391
|
המצרכים: 500 גרם דג סול 3 כפות מיץ מלימון טרי 4 שיני שום קלופות ופרוסות דק 1 כפית שמן זית 1 בצל בינוני פרוס דק 1 פלפל אדום פרוס דק 1 פלפל ירוק פרוס דק 3 עגבניות בינוניות קצוצות דק 2 כפות כוסברה 1 כפית פפריקה מתוקה 2 כפות פטרטזיליה מלח ופלפל לפי הטעם אופן ההכנה: חותכים את הדג לחתיכות בינוניות,מנטפים עליו את המיץ של הלימון ומפזרים את פרוסות השום. מניחים בקערה בצד. מטגנים את הבצל בסיר רחב על להבה גבוהה,מוסיפים את פרוסות הפלפל וממשיכים לטגן.(אגב עירבוב של 5 דקות). מוסיפים את העגבניות והתבלינים ומערבבים. מנמיכים את הלהבה,מוסיפים לסיר את חתיכות הדג,מכסים את הסיר וממשיכים לאדות 20 דקות נוספות. מגישים חם
|