04/08/2011 19:54
ציפי07 Posts: 3
|
פסטה ברוטב קישואים 10 גר' חמאה + כף שמן בצל בינוני קצוץ דק קילו וחצי קישואים ליטר חלב (עדיף דל שומן) 50 גר' פרמז'ן (לא חובה) ביצה אבקת מרק פלפל גרוס מלח בישול מאדים בצל בחמאה ושמן על חום נמוך, ובינתיים פורסים את הקישואים דק-דק. מגבירים את האש ומוסיפים את הקישואים. ממשיכים לאדות עד שהקישואים מתרככים. מוסיפים את החלב, אבקת מרק עוף, פלפל גרוס ומלח, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי 10-15 דקות, ותוך כדי ערבוב מועכים קצת את הקישואים. כשרוב נוזלי החלב מתאדים והרוטב הופך להיות סמיך, מוסיפים שקית פסטה שבושלה לפי ההוראות, גבינת פרמז'ן וביצה, ומבשלים תוך כדי ערבוב דקה-שתיים נוספות
|