02/08/2010 22:37
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
רשמו הכל אז מקווה שאט אט את חוזרת למסגרת עם הרבה סבלנות ואהבה היה אשר היה ועכשיו שיהיה המון בהצלחה ובארץ עם כל המבחר אפשר לאכול טעים ומאוזן את יכולה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2010 15:14
רעותה Posts: 869
|
לביאה יקרה ,
להיות במסגרת בעודך בהריון זה הדבר הכי מדהים לדעתי. אל תרגישי לא בנוח , אנחנו כאן עבורך ומבינים את המשמעות של כמה את רחוקה מאיתנו. אין הרבה כמוך , שעושים זאת מרחוק. אני בטוחה , שהחופשה היא נכס עבורכם . תמשיכי במסגרת ותהני מההריון. שבוע מקסים , רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2010 13:44
שאפתנית Posts: 8392
|
העולם הוא קטן לביאה יקרה, בדיוק לפני יום שאלתי את עצמי איפה לביאה, לא שומעים ממנה. אז ראשית אני שמחה שחזרת ושהכל בסדר אצלך ואת נהנית מביקור מולדת. שנית, אל תחמירי עם עצמך את בהריון ושחררת את הרסן אבל עכשיו את כאן עם כולנו וזה בסדר, את חוזרת למסגרת ושומרת על עצמך. גם אני רשומה דרך האינטרנט והפורום הזה מחזיק אותי איתנה אז תתחברי שוב אלינו ותראי שאת בתוך המסגרת ובהצלחה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2010 22:23
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
לביאה היקרה העיקר שחזרת אלינו היית מאד מאד חסרה... אני שמחה שאת מבלה ונהנית ואני חושבת שזה בסדר לנוח קצת מהדיאטה. עכשיו תתחילי שוב בשמחה ללא כעס ורגשי אשמה ותראי הכל יהיה בסדר. אשמח מאד לחבקך אם תצליחי להגיע לאחד מהחוגים לפני הנסיעה הבייתה. תכניסי לנו תמונה. אוהבת מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2010 19:56
קרולין Posts: 6651
|
לביאה יקרה, התגעגענו אליך....כיף לשמוע ממך.
אחד ממשפטי המפתח של מירי שלנו הוא: "בלעת שילמת"...את בחופש, בהריון, יצאת מהמסגרת ואכלתתתת... לא נורא
בטוחה שתחזרי למסלול ולאכילה נורמלית. מחר יום חדש, שבוע חדש והתחלה חדשה... בהצלחה יקירתי.
שבוע טוב ומוצלח שיהיה לך
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2010 19:30
אשירה Posts: 4292
|
לביאה יקרה, אנא, אל תחמירי עם עצמך. ההריון, ההתרגשות של הביקור בארץ וכל הנילווה לכך עושים את שלהם וברגע שתחזרי לשיגרה ייכנסו חייך למסלולם הרגיל ואז גם יקל עלייך לשמור על אכילה נכונה.
מאחלת לך הצלחה בהמשך!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2010 17:48
לביאה Posts: 402
|
דניאלה יקרה, תודה שענית לי כל כך מהר. גם אני מצטערת שלא יצא לנו להפגש ומברכת מאוד על הקשר הוירטואלי... הקושי העיקרי שלי הוא באמת לאסוף את עצמי ולחזור למסגרת. רק לפני שנתיים עברנו לשנגחאי וזוהי חופשת המולדת השנייה שלנו. השנה זו הייתה חופשה מדהימה במיוחד מה שזרק אותי לגמרי מהמסגרת. ואני בכלל טיפוס שאוהב מסגרות ומרגיש שם נוח. באמת כמו שאמרת - להתחיל להחזיר את עצמי למסגרת ולשגרה. כל יום ביומו. תודה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2010 17:23
dany Posts: 19819
|
לביאה אהובה אני יודעת שלהיות בחופשה לעיתים זה בעצם חופש אמיתי מ..ה...כ..ל.. אז את הנעשה הרי אין להשיב!!! ומה שקרה כבר קרה... אז לפחות את מעט הימים שיש לך להיות כאן לפני החזרה לשנחאי... תנסי להיכנס לאיזה מסלול... הרי נישקלת ז"א שאת כן מוכנה כבר להתמודד עם האמת.. אין טעם להתמרמר ולהיכנס למרה שחורה... ולחשוב מה יהיה עד הלידה ... תנסי יום יום לעשות משהו על מנת למזער נזקים.. ושאת יכולה להיות מחוברת אז תתחברי... אנחנו כאן בכדי לעזור לך... וברור שהיו לך בלי סוף אירועים .. פגישות.. שמחות וכייף הרי באת לחופשת מולדת וזה דבר ענק!!! וכפי שהילדים עוד מעט צריכים לחזור ללימודים ואנחנו מרגילים אותם לפני כן לסדר של הימים בכדי שלא יהיה מצב שב1.9. הם ממש לא מוכנים... אז גם את כך תתחילי לחזור להרגלים שלנו... מצטערת שלא יצא לנו להיפגש אבל אני מניחה שאת היית עסוקה מעל הראש ועוד יותר מכך... מאחלת לך המון הצלחה במעט הימים שעדיין את כאן תנצלי לשמוח עם האהובים שלך ופחות עם האוכל... המון הצלחה בכל ההמשך שעדיין מצפה לך.. נשיקות ואהבה דני
לביאה כתב:
אז קצת רקע - ב-2 ביולי הגעתי לחופשת מולדת בישראל כשאני מצליחה לשמור על משקל יציב ללא עלייה ואני בשבוע 20 להריון. מאז שהגעתי לישראל, בשם החופשה האינטנסיבית, חזרתי להיות פינוקיו, גנבת, שקרנית, מכחישה, בורחת. אין דיאטה ואין דיין... כבר יותר מחודש שאני לא נשקלת ואוכלת ואוכלת ואוכלת. לא סופרת קלוריות, אוכלת מה שבא לי... וככל שאכלתי יותר מצאתי כמובן יותר תירוצים למה לא לבוא לחוגים של מירי...היום נשקלתי ונבהלתי! גם אם אוריד את הבדלי המשקלים, שעות השקילה (אני רגילה להשקל על הבוקר, לאחר הפיפי...) - עדיין יש לי עלייה של לפחות 7 ק"ג. אם לומר את האמת אני די אבודה ורק שארית כוחותיי הביאה אותי לכתוב בפורום. כי זה כל כך משפיל וקשה לכתוב על הכישלונות האישיים. אם הכל ילך כשורה, יש לי עוד 12 שבועות של הריון ואני בכלל לא רוצה לדמיין איפה אהיה אם לא אתגבר על הבושה ואחזור לפורום. אמנם אני לא נגישה לאינטרנט כל יום, אבל בעוד שבוע אחזור לשנגחאי ואני כל כך רוצה לטעום שבוע אחד של הצלחה.
בשנגחאי הפורום היה כל כך מרכזי בחיי היום יום שלי וכאן אני כל החודש בעולם אחר לגמרי. נפגשת עם החברות והמשפחה ובכלל לא חושבת על שנגחאי. נהנית מהביקור, מהאנשים, מחבקת את ישראל וגומעת כל רגע בשקיקה רבה. וככה זה החיים שלי - ובין לבין שכחתי את עצמי לגמרי, עצמתי עיניים ופתחתי את הפה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2010 17:14
לביאה Posts: 402
|
אז קצת רקע - ב-2 ביולי הגעתי לחופשת מולדת בישראל כשאני מצליחה לשמור על משקל יציב ללא עלייה ואני בשבוע 20 להריון. מאז שהגעתי לישראל, בשם החופשה האינטנסיבית, חזרתי להיות פינוקיו, גנבת, שקרנית, מכחישה, בורחת. אין דיאטה ואין דיין... כבר יותר מחודש שאני לא נשקלת ואוכלת ואוכלת ואוכלת. לא סופרת קלוריות, אוכלת מה שבא לי... וככל שאכלתי יותר מצאתי כמובן יותר תירוצים למה לא לבוא לחוגים של מירי...היום נשקלתי ונבהלתי! גם אם אוריד את הבדלי המשקלים, שעות השקילה (אני רגילה להשקל על הבוקר, לאחר הפיפי...) - עדיין יש לי עלייה של לפחות 7 ק"ג. אם לומר את האמת אני די אבודה ורק שארית כוחותיי הביאה אותי לכתוב בפורום. כי זה כל כך משפיל וקשה לכתוב על הכישלונות האישיים. אם הכל ילך כשורה, יש לי עוד 12 שבועות של הריון ואני בכלל לא רוצה לדמיין איפה אהיה אם לא אתגבר על הבושה ואחזור לפורום. אמנם אני לא נגישה לאינטרנט כל יום, אבל בעוד שבוע אחזור לשנגחאי ואני כל כך רוצה לטעום שבוע אחד של הצלחה.
בשנגחאי הפורום היה כל כך מרכזי בחיי היום יום שלי וכאן אני כל החודש בעולם אחר לגמרי. נפגשת עם החברות והמשפחה ובכלל לא חושבת על שנגחאי. נהנית מהביקור, מהאנשים, מחבקת את ישראל וגומעת כל רגע בשקיקה רבה. וככה זה החיים שלי - ובין לבין שכחתי את עצמי לגמרי, עצמתי עיניים ופתחתי את הפה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|