02/08/2011 20:49
EFF Posts: 6391
|
רכיבים: 1 כף שמן קנולה 4 כוסות פרחי ברוקולי ¼ כוס ציר מרק (מים ו1/4 כפית אבקה) ½ כפית מלח כפית אריסה קנויה (כדאי לקנות - עמיד הרבה זמן בקירור)
אופן הכנה: מחממים את השמן במחבת כדקה ומוסיפים את הברוקולי.
מקפיצים עד לקבלת צבע ירוק בהיר, מוסיפים את ציר המרק ומכסים.
מנמיכים לחום בינוני ומבשלים כ- 2-3 דקות.
מוסיפים את האריסה
מערבבים היטב ומעבירים לצלחת הגשה.
לצקת על קערת סלט חסה, עגבניות שרי ופלפלים מתוקים.
|