31/07/2011 19:44
EFF Posts: 6391
|
* 2 כפות חמאה * 1 בצל חתוך לקוביות * * 2 כפיות שטוחות אבקת קארי * 1 כף מיץ לימון * 1 כף קמח * מעט מלח * פלפל שחור לפי הטעם * 1 כוס מים * 3-4 כוסות קישואים וכרובית חתוכים או קצוצים 1. ממיסים את החמאה במחבת גדולה, ומטגנים את קוביות הבצל במשך חמש דקות תוך כדי ערבוב. 2. מוסיפים את אבקת הקארי, מיץ הלימון, הקמח המלח והפלפל השחור ומבשלים במשך דקה נוספת. 3. מוסיפים את המים ואת הקישואים והכרובית, מכסים ומערבבים בעדינות עד שהירקות רכים.
|