02/08/2011 07:03
שאפתנית Posts: 8392
|
בבישול צריך להשתמש בנבטים עבים ולא בנבטי אלפלפה swot כתב:
אם שמים נבטים זה פשוט משדרג את המנה בהמון. בתיאבון... --------------------------------- "טובים השניים מן האחד". מאזדה 3
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 21:15
Posts:
|
אם שמים נבטים זה פשוט משדרג את המנה בהמון. בתיאבון...
--------------------------------- "טובים השניים מן האחד". מאזדה 3
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2011 05:05
ענת Posts: 3849
|
תודה אפי,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2011 21:52
EFF Posts: 6391
|
כל תבלין שיש בבית מקפיץ טעמים של אוכל. כדאי שהיו בבית כמה התבלינים.אני רואה שהסתדרת יופי !!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2011 14:37
ענת Posts: 3849
|
ענת כתב:
כרוב נבטים ופלפל אדום אין לי רוטב סויה וכו תבלינים רגילים מה טוב לשים...
בסוף אילתרתי טגנתי בצל שום הקפצתי הירקות את החזה עוף טיגנתי בנפרד בתבלינים שמתי שתי כפות רסק חומץ אורז מלח מלפל פאבת מרק עוף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2011 14:09
ענת Posts: 3849
|
כרוב נבטים ופלפל אדום אין לי רוטב סויה וכו תבלינים רגילים מה טוב לשים...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|