01/08/2010 23:42
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
ברכההרקוביץ חמודה אל תשכחי את עצמך בין ההמון מגיע לך להיות מסודרת באוכל ורגועה דברים מסתדרים בלי לחץ ותהנו
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2010 16:16
דפי Posts: 1126
|
ברכה יקרה. דברייך ריגשו אותי מאוד. זה מדהים איך יש בינינו כל כך הרבה במשותף. אנשים בחוץ לא מסוגלים בכלל להבין מה אנחנו עוברות. אני שמחה שהצטרפתי לפורום וזכיתי לפגוש חברות מקסימות. תודה לכולן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2010 14:30
אשירה Posts: 4292
|
קרולין כתב:
ברכה יקרה, המשך שבת נהדרת ובשליטה גם לך! קרולין
קרולין יקרה, תודה ושתהיה גם לך שבת נפלאה ושבוע טוב ופורה! ברכה.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2010 14:28
|
דפי כתב:
שבת שלום. גם לי יציאה מהשגרה קשה מאוד. וגם אני חושבת תמיד על כולם ורק אחר כך על עצמי . בכל זאת אני משתדלת לעבוד על עצמי כל פעם מחדש בניסיון למזער נזקים. כנראה שצריך כל מצב לתכנן מראש ולשאול את עצמנו איפה אנחנו ממוקמים. שבת שלום דפי. דפי יקרה, זה מדהים איך אנחנו, שלא מכירות אחת את השניה יש לנו כל כך הרבה במשותף, מה שאין לי עם אנשים קרובים אלי וחברים טובים. זה כל כך עוזר שאת מדברת עם אנשים בגובה העיניים ושלא מנסים לחנך אותך או להטיף לך מוסר אלא מבינים, ואת זה יש לנו בפורום הזה. תודה מקרב לב ובהצלחה, ברכה.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2010 14:23
|
1103 כתב:
ברכה יקרה- הגבתי בטעות לדני והתכוונתי אליך אך תגובתי מתאימה לשתיכן.
שבת שלום בשליטה מלאה נילי יקרה, תודה על התגובה, את כל כך צודקת, כדי לדאוג לאחרים עלינו לדאוג בראש ובראשונה לעצמנו. עלינו לחתור למטרה הזאת עד שתהפוך לחלק מאיתנו. אני מאחלת לך המשך שבת נהדרת ושבוע נפלא וקל. ברכה.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2010 12:36
קרולין Posts: 6651
|
ברכה יקרה, המשך שבת נהדרת ובשליטה גם לך!
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2010 12:08
1103 Posts: 5022
|
ברכה יקרה- הגבתי בטעות לדני והתכוונתי אליך אך תגובתי מתאימה לשתיכן.
שבת שלום בשליטה מלאה
-- וסרהולץ
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2010 12:05
|
דני יקרה כל עוד את נמצאת במסגרת החוגים של מירי, מקשיבה להרצאות,וכדבריה של מירי "גם מים באבן עושים חור" בסופו של יום הדברים יסתדרו,יופנמו והתוצאות הרצויות
לא תאחרנה להגיע.
המשך שבת רגועה להשתדל להיות בשליטה
נילי
-- וסרהולץ
|
-1
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2010 10:52
dany Posts: 19819
|
מסכימה איתך נילי יקרה למזלי הרב אני היום נמצאת במקום שמבחינת המשקל אני פחות או יותר במקום טוב כך שהנזקים הם לא איומים... אך אני מתוסכלת מכך שאני עדיין עושה את הטעויות של כל השנים שהיו.... ועדיין נופלת לאותם בורות.... עדיין לא מצאתי את הרחוב האחר שבו אין בורות.... שבת שלום יקירה ותודה 1103 כתב:
דני יקרה
דני יקרה
מה שעובר עליך עובר על כולנו בשלב זה או אחר של החיים,
זה טבעי ואנושי,אך אל לנו לשכוח שאם לא נדאג קודם כל לעצמנו,
לא נוכל לדאוג לאחרים ואל לנו לשכוח זאת.
אני בטוחה שתחזרי במהרה לעצמך ולמסגרת והרווח יהיה של כולם.
מאחלת לך המשך שבת קסומה
באהבה נילי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2010 10:34
דפי Posts: 1126
|
שבת שלום. גם לי יציאה מהשגרה קשה מאוד. וגם אני חושבת תמיד על כולם ורק אחר כך על עצמי . בכל זאת אני משתדלת לעבוד על עצמי כל פעם מחדש בניסיון למזער נזקים. כנראה שצריך כל מצב לתכנן מראש ולשאול את עצמנו איפה אנחנו ממוקמים. שבת שלום דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2010 10:13
|
דני יקרה דני יקרה
מה שעובר עליך עובר על כולנו בשלב זה או אחר של החיים, זה טבעי ואנושי,אך אל לנו לשכוח שאם לא נדאג קודם כל לעצמנו,
לא נוכל לדאוג לאחרים ואל לנו לשכוח זאת.
אני בטוחה שתחזרי במהרה לעצמך ולמסגרת והרווח יהיה של כולם.
מאחלת לך המשך שבת קסומה
באהבה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2010 09:12
|
איזו מתוקה את, דני
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2010 09:05
dany Posts: 19819
|
בוקר טוב ושבת שלום שמחה שעוברים עליך דברים טובים ושמחים... ובכלל נסיעה זה נהדר♥♥ גם אני כמוך כל יציאה מהשגרה מוציאה אותי גם ממסלול האכילה הנכונה וזה ממש לא צריך להיות דבר גדול.... אפילו אם אני הולכת לאכול במסעדה, או במקום אחר מחוץ לבית וכל מערכת הראדר שלי משתבשת... ולדאבוני כנראה ככל שאני נעשית מבוגרת יותר זה נעשה קשה יותר... אז ברכה יקירתי זו באמת הנקודה שעליה צריך לעבוד... איך לא נופלים לאותו הבור כל פעם מחדש... הרי אנחנו יודעות שהבור הזה מחכה לנו!!! למען האמת עדיין לא מצאתי את הפתרון כי עובדה שעדיין אני נופלת... אך מקווה שכאן בפורום הזה בעזרתו ובעזרת ההרצאות של מירי סוף סוף יבוא השינוי המיוחל וברור שרק אני לבדי יכולה לעשות אותו אף אחד לא יכול לעשות זאת למעננו!!! שוב יקירתי רק ברכות ורק שמחות אמן.... ומקווה שהפעם כן תצליחי לעשות את השינוי!!! ואנא הישארי בקשר.. כי כבר באמת תהיתי לאן נעלמת.... נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2010 08:15
|
עוברים עלינו ימים לא שגרתיים, דברים טובים בעיקר, הרבה אקשן, גם נסיעה לחו"ל ברקע.
אני מתנצלת שאני פחות פעילה כרגע בפורום, אני כן נכנסת ועוקבת אחרי מה שקורה.
אני גם מאוד מפשלת כעת באכילה, כך זה אצלי, כל יציאה מהשגרה, גם אם היא מסיבות טובות, ישר עושה לי בלגנים.
אני מטפלת בכולם ושוכחת את עצמי. עדיין לא הצלחתי לעשות שינוי בקטע הזה.
אני מאחלת לכולם שבת שלום, שבוע טוב וירידות ירידות ירידות....
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|