29/07/2011 16:38
EFF Posts: 6391
|
4 נתחי סלמון - 150 גרם כ"א (והמלצה שלי: רק טרי !!אין מה להשוות בין קפוא לטרי) מרינדה בסיסית להוצאת ריח : 1 כוס מים מאוד קרים (רצוי מי קרח), מעט מלח ושקית ממתיק אם הסלמון ממש טרי - לא צריך אפילו את המרינדה. אני אומרת תמיד למוכר שאני מבקשת סלמון לסושי..כך שאני מקבלת ממש ממש טרי)
לתיבול הדג: 1 כף פפריקה מעט פלפל שחור 1/8 כפית כורכום מלח לטעם 1 כף שמן זית מעט קליפת לימון מגוררת שוטפים את נתחי הסלמון ומשרים את במרינדה עם מי הקרח למשך שעה. מוציאים, מסננים מהמים ומנגבים בנייר סופג מערבבים היטב את כל חומרי התיבול בקערית קטנה ומעסים את נתחי הסלמון. מניחים על נייר אפיה, ואופים בחום בינוניגבוה (180) לא יותר מ-20 דקות. מגישים עם פלחי לימון
|