01/08/2010 23:45
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מרסי חמודה מחזקת את דברי חבריי.. ומוסיפה המלצונת להכין קופסאת ירקות לרגעים קשים לנישנוש... ותמשיכי למרות הקושי זה מסתדר עוצר עלייה ואט אט יבוא ההמשך זה אפשרי בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2010 19:53
אשירה Posts: 4292
|
מרסי יקרה, כולנו איתך באותה סירה.
אומנם אומרים שצרת רבים נחמה לטיפשים אבל בכל זאת כשאתה לא לבד הדברים מקבלים מימד אחר אז אל תחמירי עם עצמך.
אבל למה העוגות והשוקולדים נמצאים בסביבה הקרובה, האם לא כדאי להרחיק אותם ממך? זה בטח יהפוך את ההתמודדות לפחות קשה!!
מאחלת לך הצלחה בהמשך!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2010 12:14
מרסי באינטרנט Posts: 63
|
תודה בנות יקרות, תמיד אפשר לסמוך עליכם שתהיו כאן ותחזקו, נכון הטיפוס לפסגה לא קל, אבל הנוף משם.... שווה הכל. המשך שבת נפלאה באהבה מרסי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2010 11:53
קרולין Posts: 6651
|
מרסי יקרה שבת שלום ומבורך! ה"קורס" הזה הוא לכל החיים, מכאן שפעם למעלה ופעם למטה. כולנו עוברים כל מיני תקופות בדיאטה ובחיים בכלל.
בטוחה שתדעי לעשות את הבחירות הנכונות בשבילך ותחזרי למסלול ולשגרה.
כולנו כאן תמיד בתמיכה ועידוד כי לכולנו התהליך לא פשוט בכלל.... בהצלחה רבה
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2010 06:40
dany Posts: 19819
|
מרסי יקרה שבת שלום אין לנו ברירה ז"א יש לנו אבל זו ברירה קשה ..... להישאר שמנים!!!! החיים תמיד יזמנו לנו פיתויים.... ואני רוצה לספר לך סוד.... אבל אל תגלי לאף אחד..... שאין פיתויים אנחנו יוצרים אותם לבד!!!
כן זה אנחנו השמנמודים בלב ובנפש..... ואיך אומרת מירי הרזים המסריחים.... אנחנו לא כאלו וכנראה לעולם לא נהיה..... אפילו אם כבר נגיע אל המטרה הנכספת הראש.... הראש נשאר שמן.... אז אם ברירת המחדל הזו והוראות ההפעלה שלנו שעובדות לגמרי אחרת.... צריך לחיות ולמצות את הטוב ממש שיש.... יקירתי, אל יאוש.... עוד יום ועוד יום.... משהו נטמע... מספיק שעוד יום עובר ואת כן עושה משהו נכון.... מלמדת את עצמך דבר חדש!!! ממש אסור לנו להיכנס ללופ של רחמים עצמיים... אכזבה .. יאוש... כעס... כל אלו מביאים אותנו למעגל בלתי נגמר של אכילה הענשה עצמית, הלקאה עצמית ובסוף מי נשאר שמן???? יקירתי קחי לך כל יום משימה קטנה ונסי אותה לעשות עד הסוף ועליה לתת לעצמך טפיחה על השכם "הצלחתי, אני גדולה" וכך להגדיל את מעגל ההצלחות ותחושת הטוב... חשוב לנו מאד לנפש.. מאחלת לך המשך שבוע נהדר... התגברות על הפיתויים... אולי צריך לעשות משהו בכדי שהם לא יהיו בסביבתך.... למרות כפי שכתבתי לך למעלה.... אנחנו מאד כישרוניים ויצירתיים בשטח הזה... לבקש עזרה... לשתות הרבה.... לדבר הרבה עם עצמך.... לצאת לפעילות אני יודעת אוגוסט קשה... ולכתוב לנו . שכותבים לא יכולים לאכול... שלך בהמון אהבה דני מרסי באינטרנט כתב:
הי פורום יקר, גונבת רגע של שקט כדי לפרוק ולשתף, ימים ממש קשים עוברים עלי, עבודה סביב השעון, אינסוף פיתויים, מלא שוקולדים טעימים משוויץ וכו' עוגיות, עוגות וקשה לי להשאר אדישה,פושם גונבת ולעיתים מוצאת אצמי מאדת אתה. שומרת על כלל ללא פחמימות מחמש דבר העוזר לי לשמור על השפיות וממשיכה לקום ב-5 3 פעמים להתעמל לכן לא לגמרי שחררתי, אבל עדיין כבד לי בבטן ובלב. וכל בוקר קמה נחושה שבוקר חדש והיום יהיה טוב. וכך אמשיך. אם אצליח לעבור את הקורס הזה ללא עליה זה יהיה הישג מרהיב בעיני, למרות שבהחלט הייתי מעדיפה לראות ירידה ולו קטנטונת. מחר אקשיב להרצאה לקבל כוחות לשבוע חדש. שיהיה לכולם סופ"ש רגוע ונפלא. שלכם מרסי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2010 19:55
שאפתנית Posts: 8392
|
מרסי היקרה שבת שלום לך, תתעודדי יקירתי. המפגשים האלה עם האוכל תמיד יהיו חלק מחיינו, לא תמיד נוכל לברוח מהם ולכן צריך אורך רוח ונחישות לעמוד בפיתויים פעם בהצלחה יתרה ופעם פחות. שלא תישבר רוחך, אנחנו כאן איתך כדי לחזק ולהגיד לך שאת יכולה ואת בהחלט יכולה. תשתדלי להתעלם מהשוקולדים ומהעוגיות שסובבים אותך, תזכרי שזה רעל לגופך וחוץ מזה כבר טעמת - לכולם אותו טעם אז אין צורך להמשיך לאכול. מאחלת לך שבת שפויה וכייפית. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2010 19:28
מרסי באינטרנט Posts: 63
|
הי פורום יקר, גונבת רגע של שקט כדי לפרוק ולשתף, ימים ממש קשים עוברים עלי, עבודה סביב השעון, אינסוף פיתויים, מלא שוקולדים טעימים משוויץ וכו' עוגיות, עוגות וקשה לי להשאר אדישה,פושם גונבת ולעיתים מוצאת אצמי מאדת אתה. שומרת על כלל ללא פחמימות מחמש דבר העוזר לי לשמור על השפיות וממשיכה לקום ב-5 3 פעמים להתעמל לכן לא לגמרי שחררתי, אבל עדיין כבד לי בבטן ובלב. וכל בוקר קמה נחושה שבוקר חדש והיום יהיה טוב. וכך אמשיך. אם אצליח לעבור את הקורס הזה ללא עליה זה יהיה הישג מרהיב בעיני, למרות שבהחלט הייתי מעדיפה לראות ירידה ולו קטנטונת. מחר אקשיב להרצאה לקבל כוחות לשבוע חדש. שיהיה לכולם סופ"ש רגוע ונפלא. שלכם מרסי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|