30/07/2010 16:18
EFF Posts: 6392
|
400 גרם טונה משומרת במים 3 ביצים קשות קלופות חצי גמבה אדומה טרייה 1 מלפפון חמוץ גדול 1 בצל ירוק או חצי בצל יבש קטן, קצוץ דק 3 כפות מיונז דל שומן 2 כפות מיץ לימון טרי 1 כף פטרוסלינון טרי קצוץ חצי כפית אורגנו מיובש מלח ופלפל שחור לפי הטעם אופן ההכנה 1. את הטונה מפוררים במזלג. 2. מגררים את הביצים הקשות במגררת דקה. 3. קוצצים את הגמבה והמלפפון החמוץ לחתיכות קטנות. 4. שמים בקערה את הטונה, הביצים, הגמבה, המלפפון החמוץ והבצל הקצוץ ומערבבים.
|