26/07/2011 22:09
EFF Posts: 6391
|
250 גרם גזר מרוסק במגרדת דקה 2 ביצים, 2 כפות פירורי לחם, 2 שיני שום כתושות, מלח , פלפל לבן. ספריי שמן בטעם חמאה לשימון
אופן הכנה: קולפים את הגזר ומרסקים במגרדת דקה, סוחטים נוזלים כך שהגזר יהיה די יבש. מוסיפים ביצים, פירורי לחם שום ותבלינים. משהים כעשר דקות כדי שהתערובת תתקשה מעט. יוצרים לביבות בידיים משומנות מעט מניחים על תבנית ע"ג נייר אפיה. אופים כ-20 דקות בחום בינוני.להשגיח שלא ישרף - תלוי בתנור שיש לכם.
|