26/07/2011 20:46
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ450 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2011 00:37
EFF Posts: 6391
|
אפשר כמובן שלמים. החיתוך אולי נועד להגדיל את שטח הפנים ולקצר את תהליך האפיה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2011 22:52
נחושה Posts: 6982
|
אפי, החיתוך קשור לאפיה? אני אוהבת אותם שלמים... שנים לא אכלתי, נשמע יאמי תודה יקירה על ההשקעה והגיוון נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2011 18:40
EFF Posts: 6391
|
1 חבילה כרוב ניצנים סנפרוסט מופשר 2 כפות שמן זית 4 שיני שום מלח גס פלפל שחור לחתוך את הכרובים לחצאים. להכניס לקערה, לשפוך מעל 2 כפות שמן זית, מלח גס ופלפל גרוס ולפזר מעל שיני שום חתוכות לפרוסות דקות (המידות כמובן לפי הטעם). לערבב טוב טוב, ולפזר בתבנית שטוחה. להכניס לתנור על מצב "גריל" עד שהכרוב רך ומקבל צבע חום זהבהב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|