20/07/2011 23:13
EFF Posts: 6391
|
פרפר חזה עוף קטן או חצי גדול - חתוך לרצועות כף שמן קנולה 1/2 בצל סגול - חתוך דק 2 שיני שום כתושות 2 כפות קטשופ כף דבשקל או סילאן
רצועות חזה עוף צורבים במחבת עם השמן צריבה קצרה. אני צורבת בספריי בטעם חמאה של פאם שהוא פרווה
מטגנים בכף שמן בצל חתוך דק עד שמזהיב.מוסיפים את השום. כשהכל זהוב ויפה מחזירים את רצועות העוף, מוסיפים 2 כפות קטשופ וכף של דבש. אם הרוטב סמיך מידי אפשר להוסיף קצת מים. מבשלים 2 או 3 דקות על אש בינונית - לא יותר ומגישים מיד
|