20/07/2011 23:03
EFF Posts: 6391
|
למנה אחת: פרפר קטן של חזה עוף שבושל קודם לכן - רצוי במרק - הטעם נפלא..(גודל המנה כ-250 גרם) לצנן.. לחתוך את חזה העוף לקוביות או לקצוץ בסכין.
להכניס לקערה ולהוסיף: 2 מלפפונים ירוקים בקוביות, לא קלופים מלפפון חמוץ בקוביות קטנות ביצה קשה קצוצה לפי טעמכם האישי: בצל קצוץ, שום כתוש, שמיר, פטרוזיליה, מקל סלרי קצוץ, כמה פרוסות פלפל חריף
כף מיונז דל וכפית חרדל דיז'ון איכותי מלח , פלפל שחור בנדיבות
לערבב היטב.
גיוון: במקום העוף - קופסת טונה במים.
|