01/08/2010 23:37
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כמו שרשמו לך ורשמתי קודם גם בלי כעסים אט אט ותצליחי את יכולה בהצלחה ובהתמדה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2010 18:59
דניאלה היקרה, את מרגשת אותי, ותודה לך על העידוד. ובכלל, דברייך נכונים בכל תחומי החיים... אוהבת, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2010 18:07
dany Posts: 19819
|
חיהל'ה שבת שלום מקווה שעדיין תקראי הודעה זו לפני כניסת השבת.. כבר כתבתי לך בתחילת היום ... כולנו רק בני אדם ולא מכונות... אנחנו לא נוסחה מתמטית... או איזה גרף.. אז לעיתים לא מקבלים השבוע את השכר שמגיע לנו.. אך אם הוא מגיע הוא בוא יבוא בשבוע הבא.. ולכן חשוב לא לקלקל... אלא להמשיך במלוא המרץ והכוח כפי שכבר הוכחת כאן שאת יודעת לעשות!!!! חזקי ואמצי יקירתי ודעי לך שאת באמת על דרך המלך עם כל השינויים שכבר עשית... ובטוחה שתמשיכי לעשות.... שבת שלום יקירה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2010 16:07
תודה לכן, קרולין, שאפתנית ומירי, על התמיכה ועל העידוד!!
אוהבת, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2010 15:03
שאפתנית Posts: 8392
|
חיה יקרה אני מאחלת לך שבת שלווה ונעימה. אין טעם שתכעסי על עצמך את יודעת כבר שמה שעולה מהר יורד מהר. לחזור לפעילות גופנית זו תמיד החלטה טובה. תעשי פעילות גופנית בהתמדה ותראי שאת מתמכרת לזה. זה מעלה את מצב הרוח ומוסיף לבריאות. בהצלחה בהמשך השבוע. כולנו כאן איתך. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2010 14:47
מירי, תודה רבה רבה על התמיכה. מהיום אתחיל לרשום יום יום, וכבר לפני שבת אשלח למיכל את הרשימה של מה שאכלתי.
ובכלל, היום לא אכלתי בין ארוחת הבוקר לארוחת הצהריים, וכך אשתדל לא לאכול עד הערב.
תודה רבה, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2010 13:22
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיה יקרה אני משתדלת בהרצאות להביא תמיד גם את הקטע האישי שלי כך שבאמת הדברים הם לא רק מדעיים אלא במיוחד מהחיים של כולנו. ואני בטוחה שלאט לאט את תמשיכי ליישם את כל מה שאת לומדת מההרצאות ותצליחי בגדול. בנתים את בעיני סיפור הצלחה גדול בזכות ההתמדה והכנות שלך.תודה על הפירגון שבת שלום אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2010 12:13
קרולין Posts: 6651
|
חיה יקרה, חבל על הכעסים...הם לא מובילים אותנו לשום מקום...להיפך רק מפריעים לתהליך... לא נעים לעלות זה נכון, אבל זה חלק בלתי נפרד מהתהליך
בטוחה שתחזירי חובות כבר השבוע ועד החג ב"ה תרדי עוד.... בהצלחה רבה.
שבת שלום
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2010 09:18
בס"ד
מירי היקרה,
תודה לך על ההרצאה המצוינת. הבוקר עליתי ק"ג שלם, ואני ממש ממש כועסת.
אבל כמו תמיד, ההרצאה שלך הגיעה בזמן - ואני חייבת להתחיל לאמץ את העצות שלך, כמו שעשיתי עם הקפה...
הדברים היו כה ברורים בהרצאה, והמון טיפים מצוינים. אני מקווה להתחיל, בזכות ההרצאה הנהדרת, לאכול רק 3 ארוחות ביום, ובלי מתוק או פרי בין לבין... וכמובן, גם ארשום, מפני שמעולם לא ארשום דבר שקר, ולכן הרישום יחייב אותי... מים אני שותה בלי סוף, ולזה - 3 כוסות קפה בלבד, ובלי שוקולד!!
אבל שוב, אולי אתחיל שוב לצעוד???
בקיצור, אני כותבת מבולבל מפני שאני מבולבלת ומצטערת שעליתי.
כבר הייתי 62.5 ק"ג, ועכשיו אני 64.5 ק"ג ! ממש מרגיז!!!
אני רוצה מאוד מאוד מאוד להיות במשקל של 60-59 ק"ג בראש השנה.
אני יודעת ש-6-5 ק"ג עדיין ראליים, ואני חייבת לעשות את זה, כמו עם הקפה והשוקולד!!!
ההרצאה שלך ממש במקום בעבורי!!!
ובכלל, אפרופו צעירים - אנחנו מתבגרים, אבל את נשארת צעירה, ומשתבחת עם הזמן
שלך, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|