02/08/2010 22:58
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מצטרפת לדניאלה נחושה מילים כדורבנות תודה ןהמשך הצלחה dany כתב:
נחושתי אהבתי כל מילה שלך יישר כוח ואני מאמינה שאת על דרך המלך בדרך לחגים בהצלחה גדולה!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2010 17:55
dany Posts: 19819
|
נחושתי אהבתי כל מילה שלך יישר כוח ואני מאמינה שאת על דרך המלך בדרך לחגים בהצלחה גדולה!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2010 15:37
נחושה Posts: 6982
|
יקירתי, לא להיות בשוק פשוט להוציא דף ולהתחיל לרשום. רק דרך הרישום תגלי האם זה הרבה דיאטה, פחות מדי מים, או גניבות קטנות של פירות או נשנושים זה עובד אני כבר שבועיים רושמת כולל חריגות בלי לשקר ובלי פינוקיו ואז שאני רואה את מה שכתוב אני מתקנת את דרכיי ביום שלמחרת כמובן כשכובים בדף בלי פחמימות מחמש אז כבר לא תיגע בזה בערב.
טיפים נוספים, לאכול את הדנונה והתפוח כשרעבים לקראת 09:00 ולא בשש בבוקר לכבות את האור כשיוצאים מבמטבח לא להכניס אויבים הביתה לתכנן את הארוחות לכל השבוע כמו במטבח בצבא או בקיבוץ לחשוב כל הזמן על מירי לכתוב בפורום והכי חשוב להאמין שזה יצליח לך הפעם בהצלחה יקירה וכעס לא עוזר נתבי את האנרגיות לחיוב נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2010 08:59
שאפתנית Posts: 8392
|
חיה יקרה, נראה לי שעם החום הנוראי הזה בחוץ גם אם שותים מספיק אז הגוף צובר נוזלים. אל תתיאשי, אם את יודעת שאכלת נכון אז זה בטח מתופעות החום שיוצרות נפיחות ואגירת נוזלים. בהצלחה ולא ליפול לאוכל שאפתנית.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2010 08:43
אסתי ברוך Posts: 1317
|
מיותר אסור להיות בשוק!! ואם עלית זה לא סוף העולם תמיד יש מחר יותר טוב בהצלחה
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2010 08:19
רייצ'ל Posts: 1323
|
חיה לא נורא מה שעולה מהר יורד מהר היי סבלנית המשיכי לשמור לפי הכללים והירידה אכן תגיע שיהיה לך שבוע נפלא רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2010 23:32
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
חיה'לה חמודה ראשית שמחה שהחולצה האדומה עולה עליך ואת מרגישה בה מצויין שמחה שנהנת להיות בסרט ותדלקת את כוחותיך ובקשר לעליה מה עולה מהר יורד מהר נסי לעשות עם עצמך גילוי לב אמיתי ונסי לראות מה ניתן לשפר באהבה עצמית ללא כל אכזבות כי אנו במסגרת שעובדת רק דרוש סבלנות והמון המון רצון עשייה ללא הרף... בלי ייאוש אנו איתך לא קל לאף אחד לכן כולנו יחדיו בהצלחה
|
+2
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2010 07:54
נינוש Posts: 1442
|
ברוכה הבאה לנדנדה, אם היינו רק יורדים, היינו כבר נעלמים בדרך כלל אחרי ירידה יפה הגוף רוצה להתאזן, אל תקחי ללבי, זה טבעי חוץ מזה החולצה הקטנה עלתה עלייך מה זה אומר שיהיה לך שבת שלום ואל תקחי ללב
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2010 07:42
dany Posts: 19819
|
חיה יקרה קודם כל אל תהיי מאוכזבת את יודעת רגשות שליליים לוקחים אותנו שוב אל האוכל.... ל"התנחם" ועכשיו תבדקי את עצמך מה היה האם באמת אכלת יותר? אכלת לא נכון? או שאולי זה מצב שיש איזו צבירה בגלל תאריך בחודש??? במידה ואת לא רושמת אז כדאי לעשות רישום !!!! את יודעת מאד חם עכשיו אז אולי את לא שותה מספיק והגוף לא משחרר את הנוזלים כי הוא "פוחד".... יכולות להיות סיבות אובייקטיביות וסוביקטיביות אז תבדקי.. ותמשיכי... כי אין לנו ברירה ולעיתים עליה היא לצורך ירידה.... וממשיכים ממשיכים.... לא להתייאש לא לאבד תקווה.... בסוף עם ההפנמה של התהליך זה יקרה!!! דבר נוסף אולי כדאי לבדוק מה את אוכלת יכול להיות שיש דברים שמשפיעים עליך לא טוב.... אפילו שהם נמצאים בתכנית... אז אולי השבוע יותר דגים .... לתת דחיפה... ואני בטוחה שאת תצליחי!!! המון הצלחה חברה יקרה ושבת שלום דני♥♥ חיה'לה כתב:
אין מילים!! הלם!!! מה יהיה אתי?! כבר הייתי שני ק"ג פחות מהמשקל שלי היום?!!! מאוכזבת, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2010 07:29
אין מילים!! הלם!!!
מה יהיה אתי?! כבר הייתי שני ק"ג פחות מהמשקל שלי היום?!!! מאוכזבת, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|