30/07/2010 01:48
EFF Posts: 6392
|
' גרם חזה עוף חתוך לרצועות (אפשר יותר, זו הכמות שהיתה לי בבית) 1 בצל חתוך לקוביות סלסילת פטריות שמפיניון טריות חתוכות לפרוסות 1 כף חוויאג' למרק 1 כף כמון, 1 כף פפריקה מתוקה 1 כף פלפל שחור מלח לפי הטעם
אופן ההכנה: 1. מערבבים את התבילינים בקערית (ללא המלח). 2. את רצועות העוף מערבבים עם בערך כף מתערובת התבלינים (או יותר לפי טעמכם). 3. במחבת גדולה מטגנים טיגון קצרצר (בכף שמן. אני אגב השתמשתי בתרסיס) כף מתערובת התבלינים להוצאת ארומה. מוסיפים את הבצל והפטריות ומאדים מעט עד שקיפות. מוסיפים מלח לפי הטעם וכף אבקת מרק בטעם עוף (אני הוספתי שקיק אבקת מרק 10). מוסיפים את העוף ומערבבים ומטגנים עד שהבשר יילבין מעט. מוסיפים כמה כפות מים ונותנים לעסק לרתוח (אין הרבה נוזלים) וממשיכים לערבב עד שכל הבשר מלבין ומתרכך, לא לבשל יותר מידיי שהבשר לא יתקשה. מתקנים תיבול. טעים מאוד ומזכיר בטעם משהו בין שווארמה לעוף בקארי. תהנו. מקור המתכון: איילת, בתי היצירתית... ממש ממש דל קלוריות!!!!!!!!!!!!!!!!!
|