22/07/2011 00:07
רוויטל Posts: 288
|
הכנתי בשבוע שעבר יצא מעולההההההההההההההההההההההההההההההה
-- מודעות....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 18:26
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ2000 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 11:51
שאפתנית Posts: 8392
|
נשמע מעולה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/07/2011 11:45
EFF Posts: 6391
|
לכל המשפחה....
4 רבעי עוף ללא עור פפריקה מתוקה בצל קצוץ כמה שיני שום (כל המרבה הרי זה משובח...) 2 כפות שמן זית 2 פלפלים ירוקים בהירים פרוסים שורש פטרוזיליה פרוס דק או מגורד בפומפיה גסה 1/2 לימון המיץ והקליפה/ללא הגרעינים חתוך לקוביות קופסת שימורי חומוס מסוננת או חבילת חומוס מוקפא 400 גרם 1/2 כוס אורז בסמטי לפני בישול תבלינים: לבחירה: כמון, כורכום,קארי, אבקת מרק, פלפל ,מלח 2 כוסות גדולות מים רותחים
לטגן את השום והבצל ולהוסיף את עוף המרוח היטב בפפריקה, ולצלות היטב מכל הצדדים. להוסיף את שאר החמרים והמים. לבשל על אש קטנה כשעה וחצי - אופציה אחרת על אש 20 דקות ואח"כ על פלטה חשמלית בחום איטי זמן אפילו 3 שעות.
ניתן להוסיף תוד קצוץ או / עלי מנגולד קצוצים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|