31/07/2010 14:42
אשירה Posts: 4292
|
ליאת ויוני היקרים מזל טוב ליום הולדתה של שיר הקטנה . שתזכו להרבה נחת ממנה! ובקשר לחטיפים, אם יש לכם כוח להעיף אותם תהיו ממש מחוננים!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2010 14:12
סיסי 17 Posts: 618
|
רק שמחות יקירתי המון אור ומזל טובים סיסי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2010 15:07
שאפתנית Posts: 8392
|
ושוב מזל טוב ליאת ויוני ליום ההולדת של שיר הקטנה. שתזכו לחגוג עוד שנים רבות באהבה ועם הרבה הרבה מתנות. באשר לממתקים אני מצטרפת לבנות פשוט תזרקי אותם מהבית והחיים ימשיכו להיות יפים. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2010 12:05
קרולין Posts: 6651
|
ליאת ויוני היקרים, התגעגענו אליכם.......
שמחה לשמוע שעברתם ימים של חגיגות וימי הולדת בכיףףףףףףף.
נתראה ב"ה ברביעי....
נשיקות ושבת שלום ומבורך
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2010 07:57
נינוש Posts: 1442
|
לליאת ויוני התגעגעעעעעעעעעעעעעעעעעענו טוב שרק חגיגות מעכבות אותכם מלבוא ביום רביעי אתם חסרים בפרלמנט שבת שלום לכם וברכות לכל המשפחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2010 06:52
dany Posts: 19819
|
שוב המון המון מזל טוב ורק בשמחות ומצטרפת לדעתה של ענתי להעיף אויבים כי ברגע של חולשה הם נעשים החברים הכי טובים שלנו........ שבת שלום והמשך שבוע נפלא דני
ענת כתב:
הי ליאת,שיהיו רק שמחות,נהדר שחזרת למסלול אבל המלצה קטנה העיפי כמה שיותר מהר החטיפים כי משבר הכי קטן באוכל את שם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2010 06:31
ענת Posts: 3849
|
הי ליאת,שיהיו רק שמחות,נהדר שחזרת למסלול אבל המלצה קטנה העיפי כמה שיותר מהר החטיפים כי משבר הכי קטן באוכל את שם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2010 00:39
ליאת של יוני Posts: 189
|
(סליחה מראש על האורך) אז ביום שני חגגנו את יום הולדתה של שיר הקטנה, בת השנה, לא להאמין!!! בהכנות קצת הגזמתי בטעימות וזה עלה לי בחצי קילו נשקלנו ביום שלישי ומאז נזהרתי. יום שלישי נשנתי את הירקות שנשארו עם מטבלי הגבינה שהכנתי . יום רביעי לא חשתי בטוב ולכן האוכל לא היה האהוב שלי. וביום חמישי חגגנו עם המשפחה, ארוחה חלבית, פשטידות, גבינות עם עוגת יום הולדת שנייה בשבוע שהכנתי. הפעם למדתי, לא התפתתי לטעום מהרוטב השוקולד וכך גם לא היה "חבר מביא חבר". ובערב לקחתי את ההמלצה וארחתי בכיף בלי מנוחה ולא היה לי אפילו שנייה מנוחה לכרסם. גם כשכולם הלכו וארגנתי את השולחן היה לי חוסר חשק לנשנש. התעמקנו בלפתוח את המתנות ולהנות מהברכות כעת נותר לי את החטיפים, אותם חטיפים שחכנו לפתוח לילדים. אני חייבת לשלוח אותם באהבה לחברים עם הילדים. בקיצור, שלכולנו יהיו הרבה אירועים משמחים ומחזקים כמו שיוני ולי היו השבוע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|