הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כדורים ומוצרים "מרזים"

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
30/07/2010 12:17

קרולין
קרולין
אין קיצורי דרך!
לא בדיאטה ולא בקוסמטיקה ולא בספורט ולא בשום דבר שהוא תחזוקתי שוטף ולכל החיים.

הכללללללללללל פונקציה של עבודה , עשייה, השקעה, התמדה ואורח חיים בריא ומאוזן.

בהצלחה לכולנו בשימור ושיפור איכות חיינו.

שבת שלום

קרולין.smile
+1 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2010 19:57

שאפתנית
שאפתנית
אם היו ממציאים כדור פלא שכזה אז כל הבעיות של השמנים היו נפתרות. אין ולא יהיה כדור כזה (אני אישית לא מאמינה שאי פעם יצליחו להמציא אחד כזה) ולכן הדרך הנכונה והבטוחה לטווח ארוך עבור גופנו ובריאותנו זה לתדלק אותו בדלק מזין ובריא וזה אומר אוכל בריא וכמובן התעמלות כמו שמירי מורתנו מפצירה בנו תמיד לעשות.
תישארי איתנו בפורום ותראי שגם בלי כדורים ושיקויי פלאים אנחנו מרזים ורואים תוצאות.
בהצלחה, שאפתנית
wink
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2010 19:37

dany
dany
הוט צ'יק
בתור אחת שניסתה כמעט הכל..... אני יכולה לומר לך שבסוף בסוף בסוף מבינים שאין קיצורי דרך..... ואת המחיר משלמים בבריאות!!!!
אז לשנס מותניים ולא לצפות לניסים ונפלאות אלא לעבודה שתביא את הנס והפלא!!!!

miribelkin כתב:
מותק כל פעם אני אומרת בהרצאות שחבל על הזמן. אם היו כדורים בלי תופעות לואי שמרזים בלי דיאטה ומאמץ לא היו אנשים שמנים בעולם. והממציא היה מקבל פרס נובל. אני אישית ממליצה ומאמינה בתזונה בריאה ונבונה ופעילות גופנית שאפשר להתמיד בה לאורך זמן. תשתפי ותשתתפי יותר בפורום. בכל אופן את אחת מהחנכות הותיקות והמחוננות שלי אוהבת וגאה בך מאד מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2010 18:52

miribelkin
miribelkin
Administrator
מותק כל פעם אני אומרת בהרצאות שחבל על הזמן. אם היו כדורים בלי תופעות לואי שמרזים בלי דיאטה ומאמץ לא היו אנשים שמנים בעולם. והממציא היה מקבל פרס נובל. אני אישית ממליצה ומאמינה בתזונה בריאה ונבונה ופעילות גופנית שאפשר להתמיד בה לאורך זמן. תשתפי ותשתתפי יותר בפורום. בכל אופן את אחת מהחנכות הותיקות והמחוננות שלי אוהבת וגאה בך מאד מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2010 17:59

רבקה
רבקה
יקירתי זה מה שמירי שלנו מלמדת אותנו כל הזמן
לא, לא ולא לכל הפירסומות הללוnono
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2010 17:56

דפי
דפי
מי מאמין לפרסומות כאלה. מי חושב שאפשר ב"בום טראח" לרדת במשקל או להעלים קמטים.

רק תוכנית שפוייה כמו של מירי יכולה להניב תוצאות .
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2010 17:27

מירי! הגיע הזמן להרצאה על המוצרים ה"מרזים" שיצרניהם מפוצצים לנו את השכל. כבכל קיץ יש כל מיני כדורים ופטנטים חדשים המיועדים לסחיטת כספים משמנים נואשים. כמו עם הקרמים ל"מילוי" קמטים - לו הועילו במשהו הרי כבר לא היו לנו קמטים, נכון?
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כדורים ומוצרים "מרזים"

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!