08/07/2011 17:35
EFF Posts: 6391
|
לקט סיני מוקפץ עם עוף ונודלס 6-4 מנות 1 שקית (800 גרם) לקט סיני מוקפא "סנפרוסט" 1/2 סלסלה פטריות טריות (אפשר גם בלי) 1 כף שמן קנולה 1 כף שמן שומשום 4 כפות רוטב סויה 2 שיני שום כתושות 1 כפית אבקת ג'ינג'ר מלח, פלפל שחור טחון 1 כפית צ'ילי מתוק מעט ממתיק 2 כפות שומשום קלוי במחבת בכף שמן מקפיצים את הלקט הסיניוהפטריות הקצוצות כ-8 דקות, מוסיפים רוטב סויה, שום,צ'ילי ושאר התבלינים ומערבבים. מוסיפים כף שמן שומשום והשומשום ומערבבים בעדינות
|