09/07/2011 23:00
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
ים ים אני מבקשת בפורום שלי לא להכניס בבקשה מתכונים כאלה.......מעדיפה קנוי בחוץ מידי פעם חטיף מתוק ולא להכניס אויבים הבייתה......לא חבל על 7 קילו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/07/2011 19:56
מיכלל Posts: 1674
|
זה מתכון אולי בריא אך מאוד עתיר קלוריות...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2011 15:37
ים-ים Posts: 13
|
בחייכן! אני מנסה למצוא מתכון שלא יחסום לי את העורקים (קארין גורן...) ויהיה יחסית נסבל ככה שאני אוכל להמשיך את הדיאטה בכיף! אפילו במתכונים של מירי יש מתכון לבראוניס!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2011 15:29
לאה לה Posts: 112
|
הלו?מישהיא התבלבלה?מתכונים של עוגיות זה באתר של קארין גורן ולא של מירי בלקין...רק לקרוא את המצרכים פתח לי את התיאבון...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2011 12:24
נחושה Posts: 6982
|
ים-ים כתב:
אם אני אפרגן לעצמי עוד בגדים אני אפשוט את הרגל..... אין מה לעשות, יש גיל שצריך להיפרד מהמימון הקבוע של ההורים ולהתחיל להתארגן כלכלית נכון.... וכמו שאני מכירה את המשפחה אני אספיק לאכול חמש, שש נוספות ישמרו לחברה והשאר הבית יטרוף....
יש הנחות סופעונה ולגבי העוגיות ראי הוזהרת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2011 11:38
|
אם אני אפרגן לעצמי עוד בגדים אני אפשוט את הרגל..... אין מה לעשות, יש גיל שצריך להיפרד מהמימון הקבוע של ההורים ולהתחיל להתארגן כלכלית נכון.... וכמו שאני מכירה את המשפחה אני אספיק לאכול חמש, שש נוספות ישמרו לחברה והשאר הבית יטרוף....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2011 09:52
נחושה Posts: 6982
|
ים ים תפרגני לך ביגוד או אביזרים, לא עוגיות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2011 00:09
|
עכשיו חגגתי הורדה של שבעה קילו בחודשיים( יאי!) ורציתי לפנק את עצמי בעוגיות ( לא בעוגה כי אם אני מתחילה אני לא גומרת...) אני מחפשת מתכון קל, עם שוקולד מריר עם 70% קקאו יהיה נחמד אבל אני לא חושבת שזה אפשרי..... מצאתי את המתכון הבא של עוגיות קוואקר צימוקים ושוקולד: - 1/2 כוס צימוקים
- 2 כוסות קוואקר
- 1/2 1 כוסות סוכר חום
- 1/2 1 כוסות קמח
- 1/2 כפית אבקת אפייה
- 1/2 כפית סודה לשתייה
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית קינמון
- 3/4 כוס שמן
- 2 ביצים
- 80 גרם שוקולד מריר
מניחים את הצימוקים בקערה, מכסים במים חמים ונותנים להם להתרכך קצת. בזמן שהצימוקים מתרככים מכינים את הבצק. מערבבים בקערה את כל המרכיבים היבשים: קוואקר, סוכר חום, קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח וקינמון. מוסיפים את השמן והביצים (רצוי לטרוף מעט את הביצים לפני ההוספה. אפשר לעשות זאת בכוס שבה מדדתם את השמן, כדי שלא תצטרכו לשטוף עוד כלי), ומערבבים עד שהתערובת אחידה. קוצצים את השוקולד (ראו פה להמחשה), מסננים את הצימוקים מהמים ומערבבים יחד עם השוקולד לתוך הבצק. יוצרים מהבצק כדורים בגודל שבין מסטיק עגול לאגוז מלך ומניחים על תבנית משומנת, עם מרווח של כמה ס"מ בין כדור לכדור. לא להיבהל אם הבצק קצת מתפרק ולא מחזיק. הוא מתייצב באפייה, על דאגה. אופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות, במשך 12-8 דקות, עד שהעוגיות מתרחבות ומזהיבות מעט. תנו לעוגיות להתקרר כמה דקות לפני שאתם מוציאים אותן מהתבנית, שלא תתפרקנה. נשמע דיאטטי.....אבל כמו שאני מכירה אותי כנראה ממש לא. תוכלו לעזור לי?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|