06/07/2011 08:28
נחושה Posts: 6982
|
מיכל, תודה רבה ויום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2011 08:24
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ800 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2011 08:05
אקורדיאון Posts: 16381
|
אפילה מברכת אותך בכל הכנת תבשיל על הטיפ של קוביות הבצל המטוגן של דורות ,הפסקתי בכלל לעשות שימוש בשמן,הפכתי אותן לבסיס. כמו כן פשטידת הכרוב ממש אתמול זכית ממני לברכות ,זו היתה ארוחת צהריים נהדרת. אין כמוך ותודה על התרומה הענקית שלך לכולנו. נשיקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2011 18:46
EFF Posts: 6391
|
ירוקה או צהובה. טעים גם על מחית כרובית... 4 מנות רכיבים: 300 גרם בשר טחון ללא שומן 2 כפיות שמן 1 בצל קצוץ דק 1/2 כוס פלפל אדום קצוץ 1/2 כוס סלרי קצוץ דק 2 שיני שום קצוצות 1 קופסא עגבניות מרוסקות (800 גרם) כף גדושה רסק עגבניות טיפונת ממתיק פלפל, פפריקה, מלח, 2 קוביות בזיליקום קפואות (דורות) אופן הכנה: 1. מחממים מחבת טפלון ומרססים בתרסיס שמן.משחימים בו את הבשר ומוציאים לקערה. 2. שמים בסיר את השמן ומאדים בו את הבצל, השום, הפלפל והסלרי. 3. מוסיפים את תכולת קופסת העגבניות, ארסק העגבניות,הבשר והתבלינים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים עד שמרבית הנוזלים נספגו ומתקבל רוטב סמיך. לבחוש מידי פעם, אם חסרים נוזלים להוסיף מים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|