04/07/2011 14:22
EFF Posts: 6391
|
מרכיבים: 6 קישואים בינוניים 6 גזרים 200 גרם דלעת בקוביות קטנות 1 צרור שמיר (להוציא בתום הבישול) 2 בצלים קצוצים 1 כוס חלב 3% 1 כף אבקת מרק בטעם עוף/או פטריות מלח, פלפל שחור אופן ההכנה: קוצצים את הירקות (אפשר במגרדת גסה)ומכנסים לסיר עם מים ואבקת מרק. אחרי 20 דקות מוסיפים את החלב ומתבלים.מבשלים יחד 10 דקות. אפשר גם להוסיף 1/2 מיכל שמנת לבישול 10% - מה שיעלה כמובן את כמות הקלוריות. אפשר לאכול בערב!!!! מוסיפים את צרור השמיר ל-10 הדקות האחרונות. אפשר לרסק ומצוייין גם ללא ריסוק.
|