04/07/2011 14:20
EFF Posts: 6391
|
רבע קילו עוף טחון, רבע קילו בקר (לבקש נתח לא שמן כמו כתף, ולטחון) בצל גדול 1-2 שיני שום שקית מרק 10 בצל קופסת עגבניות מרוסקות קישוא גזר גבעול סלרי פטריות (אופציה) כף שמן זית. ההכנה: במעבד מזון מרסקים את כל הירקות מלבד בבצל שאותו חותכים לקוביות. השמן בסיר, מוסיפים הבצל והבשר ואח"כ את העגבניות המרוסקות הירקות ומרק הבצל. לבשל על אש קטנה כ-שעתיים. מספיק לכ-5 מנות. יכול להתאים לארוחת צהריים עםכוס וחצי פסטה.
|