הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מרק בקיץ - בעד ונגד....וגם וידוי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
29/07/2010 18:55

miribelkin
miribelkin
Administrator
אפי יקרה מאד אכן מרק מאד מרגיע ועוזר. ואני אפילו העמדתי סיר מרק גדול היום לסוף שבוע. כך שלא לדאוג עם המרק יחזרו שוב ההרגלים הטובים שלך באכילה. תתחברי לרעב ולשובע ונתראה בלי נדר ביום רביעי שלך אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2010 13:07

קרולין
קרולין
אני מתה על מרקים...אבל מכינה אותם גם רק בחורףףףףף מסכימה כי מרק ממלא ומשביע שווה לנסות גם בקיץ...כל הזמן לומדים...
איזה כיף לנו.

יום מקסים לכולםםםם

קרוליןsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2010 07:18

שאפתנית
שאפתנית
גם אני נמנית עם אוהבי המרק ומודה שאני מכינה אותו בעיקר בחורף ובסתיו. בקיץ פשוט אין ביקוש בבית למרק. איך שהחברה רואים את סיר המרק הם נתקפים בחום. חשבתי להכין רק לעצמי סיר מרק אך בינתיים לא מימשתי זאת. אולי בעקבות השיחה איתכן אשנה את דעתי. בכל מקרה, בצהרים אני אוכלת במקום העבודה וכשיש מרק ירקות אז אני אוכלת לפני הארוחה וזה אכן ממלא.

יום טוב, שאפתנית

0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2010 06:43

dany
dany
גם לי יש וידוי...
אני בכלל לא בן אדם של מרקים בקיץ...
אך נסיבות החיים הביאו אותי לכך שצריכה להכין מרק (חמי נותר אלמן לפני שנה ואני מבשלת לו.... והוא רגיל לאכול מרק כל יום) אז יש מרק כי לא אבשל רק בשבילו......
וזה ממש כייף שיש משהו לפתוח איתו את הארוחה.... משהו קליל מבחינת חישוב קלורי ובהחלט ממלא את הבטן....
בנות ממש ממליצה לא להיות עצלניות ולהכין מרק.... הוא באמת פותר המון בעיות....
סופ"ש מעולה בנות יקרות.
דני

EFF כתב:
אני יודעת שיש רבים שמרק לא עולה על שולחנם בקיץ...אצלנו זה אחרת..ותובנה שלי מן הזמן האחרון: בשל חוסר זמן, ובילוי של שעות רבות מחוץ לבית לא בשלתי מרק כבר שבועיים לפחות. ואני מוצאת את עצמי אוכלת כל מיני "שטויות" בדיוק במקום בו צלחת מרק , אפילו לא חם ביותר, היתה פותרת את הבעייה של צורך במשהו טעים.. מאוד מקווה "לחזור לעצמי" במהירות האפשרית כי התדרדרות מביאה בעקבותיה גם מצב נפשי של כשלון ונקיפות מצפון על כל ביס מיותר..וזה אחרי כל כך הרבה שנים של היותי "בפנים" אצל מירי - לא יודעת מה היה קורה איתי אילו לא הייתי כאן....
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2010 05:21

אשירה
אשירה
אני אוהכת מרק בכל ימות השנה ואכן יש בו משהו מאוד מרגיע ומרכז.
דווקא מרק חם מאלץ אותי לאכול באיטיות גם כאשר אני כבר רעבה ומוכנה להתנפל על האוכל.
חבל רק שאני לפעמים מתעצלת להכינוwink

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
28/07/2010 23:50

EFF
EFF
אני יודעת שיש רבים שמרק לא עולה על שולחנם בקיץ...אצלנו זה אחרת..ותובנה שלי מן הזמן האחרון: בשל חוסר זמן, ובילוי של שעות רבות מחוץ לבית לא בשלתי מרק כבר שבועיים לפחות. ואני מוצאת את עצמי אוכלת כל מיני "שטויות" בדיוק במקום בו צלחת מרק , אפילו לא חם ביותר, היתה פותרת את הבעייה של צורך במשהו טעים.. מאוד מקווה "לחזור לעצמי" במהירות האפשרית כי התדרדרות מביאה בעקבותיה גם מצב נפשי של כשלון ונקיפות מצפון על כל ביס מיותר..וזה אחרי כל כך הרבה שנים של היותי "בפנים" אצל מירי - לא יודעת מה היה קורה איתי אילו לא הייתי כאן....
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מרק בקיץ - בעד ונגד....וגם וידוי

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!