03/07/2011 00:14
EFF Posts: 6391
|
המרכיבים: 1 כרובית בינונית מפורקת לפרחים 1 תפ"א בינוני (לא חובה...) 2 ביצים 1 גביע יוגורט 3% 100 גרם קוטג' 3% 1 כף קמח מלא 1/2 כפית א. אפיה 1 כף כוסברה קצוצה דק 1כף פטרוזיליה קצוצה דק 1 כפית אבקת מרק פיטריות 2 שיני שום כתושות מלח, פלפל שחור אופן ההכנה: לבשל את הכרובית עם התפ"א במים עם כפית מלח עד שיתרככו - בערך 10-15 דקות, לשפוך את המים ולמעוך בעזרת ממחה את הכרובית והתפ"א מעיכה גסה כך שחלק מפרחי הכרובית ישארו שלמים. לשמן תבנית בספריי שמן עדיף ולפזר את התפ"א והכרובית בתבנית. לטרוף את הביצים ולהוסיף את יתר המרכיבים, לצקת את הבלילה על הכרובית ולזרות מעט מאוד שומשום/קצח מעל. להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-40 דקות. * ניתן להוסיף לבלילה כ-2 כפות גבינה צהובה לייט מגורדת המתכון על פי מליאל
|