28/07/2010 23:45
EFF Posts: 6392
|
1/2 1 תפו"א קלוף וחתוך לקוביות 1/4 ראש כרובית מפורקת לפרחים 2 בצלים בינוניים קצוצים 1/8 צרור כוסברה קצוצה כפית שום קצוץ כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ פלפל אדום חריף קטן קצוץ 2 כפיות זרעי כמון 1/2 כף גראם מסאלה אופן הכנה: מחממים כף שמן זית בסיר. מוסיפים את זרעי הכמון, הפלפל הקצוץ, השום והג'ינג'ר עד שטעמי התבלינים נספגים בשמן החם. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים לבצל את הגראם מסאלה ומערבבים. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה, מכסים הכול במים ומביאים לרתיחה. לאחר שהמים מגיעים לרתיחה מנמיכים את האש ומכסים את הסיר לבישול של כרבע שעה עד שתפוחי האדמה מתרככים. מוסיפים את פרחי הכרובית וממשיכים לבשל למשך כעשר דקות נוספות עד שגם הכרובית מתרככת. ממליחים לפי הטעם, ומשלימים תיבול עם הגראם מסאלה. ממש לפני ההגשה מוסיפים את הכוסברה הקצוצה.
|