29/06/2011 21:34
EFF Posts: 6391
|
בצל קצוץ כפית שמן זית/קנולה
שיני שום כתושות פפריקה מתוקה רבעי עוף ללא עור לפי מספר הסועדים חצילים (לצורך חישוב: 1/2 חציל בינוני לכל סועד) חתוכים לקוביות - אין צורך אפילו לקלף מעט אבקת מרק עוף ו/או מלח ופלפל מעט מים באם יש צורך (בד"כ העוף מפריש מספיק נוזלים)
לאדות את הבצל בשמן ולהוסיף אח"כ את השומים. להוסיף את העוף ולהשחים כמה שניתן, (כדאי להעזר בפפריקה מתוקה שעוזרת להשחמה - אפי להוסיף את החצילים, לתבל, לכסות ולבשל על אש קטנה כמה שיותר, לפחות שעה. לבדוק מידי פעם באם יש צורך להוסיף מים.
|