הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מקיצוניות לקיצוניות..

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
28/07/2010 17:52

קרנושה
קרנושה
ועליה נאמר-"נעלמת מרוב רזון" ואנחנו צוחקים צוחקים אבל תראו כמה גם הם סובלים..
0 קישור קבוע (Permalink)
28/07/2010 14:34

קרולין
קרולין
אכן כן.....כל מה שקיצוני לא טוב ולא בריא.
מילת המפתח היא איזון. איזון בגוף ובנפש.

העיקר שנהיה בריאים מאוזנים ומאושרים.

אוהבת

קרולין.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/07/2010 14:13

קרנושה
קרנושה
אני באמת רואה את הסבל..ובאמת העיקר הבריאות כי זו לא עוד קלישאה וכולנו ערים לזה.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/07/2010 13:46

בצקיסטית בגמילה
בצקיסטית בגמילה
גם לי יש חברות כאלה. נלחמות עם האוכל כדי לאכול. לא סובלות אוכל. האמת אני די מרחמת עליהן. צריכות לשתות מיצים במקום מים, זה רק מצמיא יותר.
הן לא אוהבות גבינות וצריכות לאכול דווקא את הגבינות השמנות.
יש לי אפילו ידיד שהוא טבעוני ומתקשה עוד יותר להשמין בגלל זה. הוא אוכל הרבה קטניות. ממש לא קל.
הם צריכים לקחת ויטמנים כמו ברזל, והם נורא חלשים. שום קיצוניות לא טובה.
העיקר הבריאות!!
0 קישור קבוע (Permalink)
28/07/2010 12:00

dany
dany
לעיתים אין צדק.... אחד רוצה לרזות והשני רוצה להשמין.... וברור שדרך האמצע היא הדרך הנכונה והטובה.... אך יפה שדווקא שתיים משני קצוות כל כך אוהבות... ובכלל לא נותנות לנושא האוכל להפוך ביניהם למכשול...
אהבתי מאד את הסיפור שלך קרנושה....
0 קישור קבוע (Permalink)
28/07/2010 11:26

אסתי ברוך
אסתי ברוך
חח קרנושה יפה שלי את מחזירה אותי לימי בית הספר העליזים ,

מזכירה שלי את חדווה חברתי היקרה שמרוב רזון הייתה נשברת

אמה הייתה מכינה לה על הבוקר מלווח רק שתוכל ונותנת לה

פרוסות לחם על כול מני מאכלים מיוחדים רק שתשמין ח חחח ואני היתי מתה לטעום

העולם אכזר מה לעשות upset

--
חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
28/07/2010 11:19

קרנושה
קרנושה
מסכימה איתך שאפתנית, שצריך להיות מאוזן, לא רזה מדיי ולא שמן מדיי.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/07/2010 11:18

קרנושה
קרנושה
אני באמת מרחמת על ורדיתי שלי. היא כל כך רזה שאני מנסה להביא אותה לסבתא הרומניה שלי שתאכל ממליגה...ויתר מטעמים שגומרים לי את הדיאטה אבל טעימים כל כך לפעמים כשאני מרשה לעצמי בצהריים...היא ממש מסכנה, הגוף שלה עייף ותשוש ואל תחשבו שהיא לא סובלת מזה שהיא נראית כמו ילד קטן ורזה, היא נמוכה, חזה אין לה, טוסיק אין לה ואין מה לתפוס אצלה. הלסת בולטת, העיניים, הכל! והיא טוענת שהיא לא רואה אותי שמנמודה, שהיא פשוט רואה בנאדם וזה הכי נכון להתיחס ככה לאחרים, רק שזה מדהים אותי כמה קשה לה לעלות והיא נלחמת עם אוכל ואני כמה קשה לי לרדת.

ממש מקיצוניות לקיצוניות..הבחורה כל כך מתוקה וכל כך רזה וזה גנטיקה - יש לה עוד אחות תאומה כזו, שתיהן תשושות, צעירות ובלי כח ממש.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/07/2010 11:14

שאפתנית
שאפתנית
קרנושה, עכשיו כשאת מזכירה את התופעה המנוגדת להשמנה זה מזכיר לי שתמיד קנאתי באנשים שיכולים לאכול ולאכול מה שרוצים וכמה שרוצים בלי להשמין. תמיד אמרתי שאם היתי במקומם היתי "תוקעת" אוכל בלי הכרה ולא משנה כמה אחוזי שומן ומה יש בפנים, העיקר שיהיה טעים.
מאז שאני משתייכת לבית ספרה של מירי כמובן שאני לא חושבת ככה. ברור לי שכן חשוב ומשנה מה נכנס לפה ולא משנה כמה שוקל הבנאדם. למדתי להכיר בבעיתיות של אותם אנשים שצריכים ורוצים להשמין והבנתי שהם סובלים לא פחות מאיתנו השמנים. בינינו לא היתי רוצה להיות כל כך רזה. גם להיות רזה מידי זה לא יפה בדיוק כמו להיות שמן מידי. תמיד צריך לחתור לאיזון ולאמצע.

שאפתנית wink
+1 קישור קבוע (Permalink)
28/07/2010 10:55

רבקה
רבקה
אוהו כמה שזה נכון הרזים נלחמים וגם השמנמודים נלחמים
ובסל הכל כולנו במלחמה מתמדת והעיקר שאנחנו עושים למענה כדי לנצחsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
28/07/2010 10:33

קרנושה
קרנושה
יש לי המון סיפורים היום...כי לא תמיד יוצא לי להכנס ולא בגלל שאני לא רוצה אלא בגלל שאני מאד עסוקה בעבודה.
אבל רציתי לספר לכם שלא רק לנו השמנמודים קשה..הכרתי בחורה נפלאה לפני כמה חודשים ומהר מאד
הפכה ליהיות חברת נפש שלי. אהמהמה הבחורה היא ההפך הגמור ממני, אני נלחמת לרדת במשקל והיא-היא נלחמת לעלות!
בחורה בת 30 שוקלת 47 ק"ג ומנסה בכל כוחה לעלות...וכל מה שמירי אומרת תופס עליה, היא משאירה אוכל בצלחת,
היא מתפוצצת מהר, הקיבה שלה זה כמו של זית וזה כל כך הזוי כי היא סובלת...ולו יכולתי לעזור לה ולתת כמה משלי הייתי עושה זאת באהבה
גדולה.

אז שלא תחשבו שרק לנו קשה, כי היא מאד מסכנה, אין לה כח בגוף, עושים לה פוווו והיא עפה והיא מתה להשמין...
זה מדהים, אנחנו יושבות בבית קפה והיא אוכלת גלידות ושותה שוקולטות ואני עם סלט, כל אחת בעולם אחר אבל אנחנו אוהבות אחת את השניה
ככה ומבינות האחת את השניה-בגלל זה יש חברות, לא?
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מקיצוניות לקיצוניות..

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!