27/06/2011 23:20
EFF Posts: 6391
|
רכיבים: 6 חתיכות כרעיים ללא עור. מרינדה: 1 כף שמן זית, 2 כפות מים כף עד 2 כפות חרדל, כף פפריקה מתוקה, כף אבקת מרק עוף, כפית פלפל שחור, כפית אבקת שום, אופן הכנה: לערבב כל המצרכים בקערה גדולה עד לקבלת תמיסת רוטב אחידה. לטבול את הבשר ברוטב ולהפוך אותו מצד לצד כדי שיהיה מכוסה מכל הצדדים. לסדר את חתיכות העוף בתבנית עם נייר פרגמנט. לאפות ב- 180 מעלות עד שעה, לא לתת לעוף להתייבש בתנור! אפשר לכסות את התבנית בנייר כסף או, לחילופין, לשים תבנית קטנה עם מים מתחת לתבנית הבשר ולאפות.
|