21/06/2011 22:13
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ1300 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 22:05
EFF Posts: 6391
|
לבריאות מתוקתי..♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 21:57
נחושה Posts: 6982
|
תודה אפוש על ההשקעה ♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2011 00:36
EFF Posts: 6391
|
6 מנות בערך 1 ק"ג בשר חזה הודו טחון, (אפשר שוארמה הודו) 2 גזרים קטנים מגורדים דק 1 קישוא מגורד דק 1 בצל בינוני 1 כף שמן זית 3-4 שיני שום חופן פטרוזיליה כף אבקת מרק פטריות, פפריקה מתוקה 1/4 כפית חוואיג' למרק מלח, פלפל. 3 הזלפות שמן מתרסיס הכנה: מגרדים את הגזר והקישוא על מגרדת דקה. קוצצים את הבצל ומאדים בכף שמן קוצצים את הפטרוזיליה מערבבים הכל יחד עם הבשר הטחון מרפדים תבנית בנייר אפייה מרוסס במעט תרסיס שמן קורצים קציצות שטוחות ומסדרים בתבנית , מזליפים 2 הזלפות של תרסיס שמן על הקציצות אופים בחום 170 מעלות למשך כ- 20 דקות עד להשחמה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|