28/07/2010 12:08
dany Posts: 19819
|
מיכלי טרם הספקתי לברך אותך על הנסיעה לאיטליה
עשי חיים משוגעים... תבלי... תטיילי.... ואוכל.... תאכלי בכדי לחיות ולא ההיפך מאחלת לך ולגיתי חופשה משגעת המון חוויות ותחזרו בשלום אלינו.... נשיקות דני edited by dany on 7/28/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2010 21:30
נחושה Posts: 6982
|
מיכלי איזה יופי, תסעו ותהנו תעשו חיים ו...בלי פחממות מחמש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2010 19:27
מיכל היקרה,
ברכות לסיום המבחנים!!
תהני באיטליה! פשוט ארץ משגעת!!
להתראות חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2010 19:22
רבקה Posts: 8411
|
מיכלי איך לא איחלתי לך בהצלחה בבחינה? בטוחה שההצלחה כבר בידך , אני כבר יודעת עם מי יש לי עסק. מגיעה לכם סעו תהנו איטליה מהממת וחיזרו עם כוחות מחודשים להמשך הדרך נסיעה טובה ןבהנאה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2010 11:13
רעותה Posts: 869
|
מיכל יקרה , מקווה שאת מרגישה יותר טוב ויום טוב אחרי הלילה / בוקר. רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2010 10:39
קרולין Posts: 6651
|
מיכל יקרה, בטוחה שתוצאות הבחינה מצוינות.
תהני מהחופש שלך מגיע לך לנוח אחרי הלימודים הקשים.
תהנו תהנו בוונציה וורונה יופי של יעד.....
המשך יום מקסיםםםםם
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2010 07:02
שאפתנית Posts: 8392
|
לילה טוב מיכל, אני מקווה שאת ישנה או שאולי לפני התארגנות לעבודה כבר בשעה זו. ברכות על מבחנך האחרון וכמו שלמדתי להכיר אותך דרך הפורום גם המבחן הזה בכיס שלך. בהצלחה !!!! זה נהדר שאת נוסעת לאיטליה להתאורר ולשנות אווירה אחרי כל התקופה הלחוצה שהיתה לך. ונציה יפה ומיוחדת וכך גם ורונה. הייתי באיטליה שנה שעברה גם בקומות אלה ופשוט נהנתי. איטליה יפה כמובן שאפשר ליפול באוכל אבל רק אם מרשים לעצמנו. גם השמירה אפשרית אם תישמרי מנשנושים בין הארוחות ותסימי עם הפחממות בשעה חמש זה בהחלט יקל עליך ותעברי את הטיול מבחינת האוכל בהצלחה. תהני, תתמכרי לנופים, יש שם אפשרות מונציה להפליג לאי הנפחים ולאי התחרה שווה, אם אפשר אל תוותרי. האיים האלה מקומות יפים מטופחים צבעוניים והאווירה כייפית. שיהיה לך יום טוב עם הרבה אנרגיות וכמובן בריאות - תרגישי טוב
שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2010 04:42
מיכל שרון Posts: 1318
|
ובכן פורום יקר.. התעדכנתי עכשיו בכל מה שהלך כאן אתמול בזמן שאני הייתי תקועה בגני התערוכה ועברתי את הבחינה האחרונה!!!! זהו.. סיימתי.. עוד חודשיים תוצאות ואמן שיהיו טובות.. איזה חופש... איזו הקלה שזה כבר מאחוריי. האמת אני לא מרגישה כל כך טוב כבר מאתמול.. כנראה תפסתי איזה וירוס אז כבר יומיים-שלושה שאני לא ישנה טוב וקמה בשעות סהרוריות כאלה..
רק רציתי להגיד שוב לכל המחוננות שאני ממש אבל ממש שמחה בשבילן.. שזה היה שבוע מדהים כאן בפורום עם הרבה אנרגיות וחיזוקים ועידוד ותמיכה וכל הכבוד לכל היורדות המחוננות והמדהימות!!! לצערי אני נשקלתי בראשון בערב ועליתי קילו... ושוב גיתי הלא יאומן הזה (אני מתה עליו שאין דברים כאלה) ירד חצי קילו בלי לשמור, בלי רישום.. לא האמנתי פשוט!!! ובכן גיתי אומר שזה בעצם כאילו עמדתי על המקום כי עברתי מבוקר לערב וכי שכחתי להתרוקן לפני.. איזה חמוד הוא שהוא מתרץ בשבילי הא? לפי דעתי זו פשוט השבת הפחות מוצלחת שהיתה לי שאיך שמירי ראתה את הרישום אמרה שהיא שווה קילו בשקט במיוחד שנשקלתי ישר אחריה.. אז זהו.. הייתי קצת מאוכזבת, אני לא אשקר לכן.. אבל לא נורא.. לקחתי עוד דף רישום ואני ממשיכה... בסוף הק"ג העודפים יהיו חייבים לנשור ממני.. אין להם ברירה פשוט כי אין להם אופציה אחרת איתי..
היום אני אמורה לחזור לעבודה.. נראה איך זה יקרה בדיוק עם הציפורי לילה שלי והגרון הכואב.. בכל מקרה זה אומר חזרה לשגרה.. שוב הזמנים הקבועים.. לא עוד הימצאות בלתי פוסקת מול המקרר.. אז אני די מקווה שזה ייתן לי דחיפה קטנה בכיוון הרצוי.
חוץ מזה.. אם אני כבר כאן בפורום לבד.. מנסה נואשות להעסיק את עצמי (אולי להרדים את עצמי..) אז אני יכולה כבר לספר לכן שאנחנו גם.. מש כמו הדובונים החמודים נוסעים לאיטליה ביום חמישי ל-5 ימים!!! אני ממש מתרגשת שמשפחת שרון היקרה החליטה לחגוג איתי את סיום תקופת זוועות הבחינות ולהוציא אותי קצת לנופש מהסרטים.. אנחנו הולכים להיות בונציה וורונה ואני מאוד מאוד מתרגשת כי אף פעם לא הייתי באיטליה.. והנה ההתחייבות שלי: גם באיטליה.. דף הרישום נוסע איתי... גם באיטליה אני מתכוונת לשמור בלי פחמימות מחמש ומתכוונת לללכת וללכת וללכת!!! ואני מתחייבת לנסות בכל מאודי לתפוס שקילה בשבוע הבא איך שאנחנו חוזרים כדי לא לעבור סופ"ש רגוע ו"משוחרר" אפילו בטעות!! אני אומרת לעצמי בראש כל הזמן: תזכרי שאת נוסעת בשביל הנוף והחוויה והחופשה והמראות.. אין שום אוכל באיטליה שאין בארץ.. שום דבר מסעיר.. פשוט שם הכל נשמע יותר סקסי כי זה באיטלקית.. לא ככה?
אז זהו.. זה האתגר שעומד בפניי.. שוב קיוויתי לנסוע עם דחיפת מורל בדמות ירידה השבוע אבל לא נורא.. בסוף הירידה תגיע.. אני רק צריכה להמשיך להתאמץ לשמור ולרשום ולהקפיד על הכללים ולא לתת לעוד ק"ג לשבור אותי.. אני יותר גדולה וחזקה מעוד ק"ג מסכן...
טוב אני כבר מתחילה להתעייף שוב.. אז לילה טוב לי ובוקר טוב לכולם!!! שיהיה לנו יום נפלא ובהצלחה לנשקלי לוינסקי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|