29/06/2010 23:08
EFF Posts: 6392
|
אגב, הכוונה לפחות ל-4 מנות , כך שהערך הקלורי לא נורא..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2010 13:26
מיכל שרון Posts: 1318
|
וואו אפי עשית לי תיאבון... תודה, כבר היום אני מנסה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2010 12:34
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ-1600 קק"ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2010 12:19
EFF Posts: 6392
|
מתכון: טאס קבאב 1 ק"ג של שוקי עוף או רבעים ללא עור 2 פלפלים אדומים 3 גזרים 2 תפוחי אדמה 2 קישואים 1 בצל גדול 1 עגבניה כף שמן כף גדושה אבקת מרק עוף מלח, פלפל לבן אופן ההכנה חותכים את הפלפלים לרצועות אורך, ומניחים אותן על תחתית של סיר רחב קולפים את הגזרים ופורסים אותם לאורך למספר פרוסות ארוכות. מניחים מעל הגמבה מעל, מניחים פרוסות תפוחי אדמה מעל תפוחי האדמה מניחים פרוסות קישואים חתוכים לאורכם מעל הקישואים מניחים את טבעות הבצל על הבצל מניחים את שוקי העוף מעל העוף מסדרים את פרוסות העגבניה בוללים את אבקת מרק העוף בכף שמן, מוסיפים לבלילה את המלח והפלפל. בעזרת כפית, מטפטפים את הבלילה על תכולת הסיר, יוצקים אותה בין החללים שבין העוף והירקות. דואגים שטיפות של הבלילה תגענה ממש עד למעמקי התחתית. מוסיפים חצי כוס מים רותחים לסיר, ומביאים לרתיחה. מקטינים את האש ומבשלים על אש נמוכה בערך שעה, שעה ורבע.
תודה לחברתי חמדה על הבאת הרעיון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|