27/07/2010 21:21
EFF Posts: 6396
|
נחושקה ....הנחישות מדבקת???? (הלוואי....)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2010 21:17
נחושה Posts: 6982
|
תודה אנשים יקרים על תמיכתכם ואהבתכם, אוהבת מליונים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2010 19:10
רבקה Posts: 8411
|
נחושתי האם כתבת בראש דף הרישום נחושה יכולה הכל והנה הוכחת לנו ולעצמך את יכולתך נהדרת שכמותך הצלחת ובגדול והנה מגיע אוטוטו הרזון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2010 08:34
רייצ'ל Posts: 1323
|
נחושה כל הכבוד אם קצת רצון יש תוצאות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2010 07:15
אסתי ברוך Posts: 1317
|
נחושתי המקסימה כול הכבוד את לא פינוקיו ולא מרקו וגם לא דורה את נחושה ורצינית כול הכבוד מחזיקה לא אצבעות תמיד בהצלחה בהמשך♥♥♥♥♥
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2010 04:25
מיכל שרון Posts: 1318
|
איזה יופי!!! כל הכבוד... אני ממש מצטערת שבגלל הבחינה אתמול לא יכולתי להגיע ולראות במו עיניי... גם אני ממשיכה השבוע עם הרישום ולא נשברת ולא מוותרת ולא מתרצת...
שיהיה לך אחלה שבוע ושוב... כל הכבוד!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2010 23:30
1103 Posts: 5022
|
נחושה כתב:
תודה לכל המברכים, חיזקתם אותי מאוד התמיכה שלכם נפלאה ואני ממשיכה הלאה עם הרישום ושוב תודה מקרב לב נחושה
כל הכבוד נחושה המשיכי כך ותשיגי את המטרה הרצויה בנחישות ובהתמדה
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2010 22:59
|
תודה לכל המברכים, חיזקתם אותי מאוד התמיכה שלכם נפלאה ואני ממשיכה הלאה עם הרישום ושוב תודה מקרב לב נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2010 21:51
ענת Posts: 3849
|
נחושה את מדהימה,המשיכי כך!!!!כנאמר אין דבר העומד בפני הרצון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2010 17:20
קרנושה Posts: 3420
|
מלכה כבר אמרתי שאת! אז שוב...מלכה שכמותך!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2010 17:02
בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
מחוננת! כל הכבוד נחושה. לא היה ספק בדעתי שיהיה אחרת השבוע :-)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2010 16:18
dany Posts: 19819
|
נחושתי את ממש מקור השראה גם חופשה וגם ירידה.... ועוד איזו ירידה!!! כל הכבוד לך יקירה ממשיכה ברישום כמו תלמידה מחוננת ולנו כאן תוכיחי כי אין דבר העמוד בפני הרצון והרזון... החגים ממש בפתח ואת כולנו העמדת כאן במתח.... גם אנחנו רוצים.... להיכנס לתלם ולהוכיח שחור על גבי לבן כי yes we can
מאחלת לך המשך שבוע נפלא.... נפלא ורישום קל.... ובשבוע הבא תביאי לנו עוד בום!!! נשיקה וחיבוק דני
נחושה כתב:
שלום פורום יקר, אני מעדכנת אחרי סופשבוע מהנה בצפון... בשקילה הקודמת להזכירכם חבריי,עליתי שני ק"ג מיותרים ומירי שלחה אותי לאריה להביא דף רישום, סימנה בו איקס ואמרה שמכאן מתחילים והבטחתי וקיימתי ורשמתי כל מה שנכנס מסטיק, ומים ונס קפה וגם אויבים בגילוי לב ממש. עם הדף מקופל יפה בתוך מחברת ואחרי הרצאת פינוקיו ובלי תירוצים נסעתי לסוף שבוע שישי שבת ראשון שאצלי תמיד הם הימים הנוראים. ומכוון שרשמתי כל השבוע והייתי מתוכננת החלטתי שגם בסופשבוע אין מצב שאני מתדרדרת הבאתי את חברי קוצץ הסלט onion chopper של חברת progressive הדגם הירוק (60 ש"ח) קניתי עגבניות ומלפפונים, פלפלים אדומים וכמה לימונים בכל ארוחה שהיתה מוזמנת מראש, הסלט הטרי והמתובל שלי כיכב בראש וככה עם הרישום הסלט והמודעות לכל מה שנכנס ונרשם עם חטאים קטנים של אכילת אויבים בחברותא אני מחוננת ממש ק"ג וחצי פחות ועם דף רישום מאריה חדש במחברת אני הולכת להיות גם השבוע מ-ח-ו-נ-נ-תתתתתתתתתתתת נכנסתי היום למכנס שלא לבשתי מספר חודשים וכן החמיאו לי שנראיתי היום מקסים. ההרצאה של היום היתה המשך חשוב וישיר על רעב ושובע אחרת ממה שכל אחד מכיר אז כאן מעל במה זו הריני מתחייבת אין יותר פינוקיו ושקרים קטנים ותירוצים,כי רק את עצמי את הדיאטה אני דופקת ומירי אמרה לי שהרישום היה אמיתי ונכון ובסה"כ בלי אירועי הסופשבוע אם אני ממשיכה כך בהתמדה וברצינות...הסוף ידוע זה אפשרי, זה נכון, זה בריא לי וזה כדאי יש עוד חודש וקצת עד החגים ואני בשאיפה שעוד בגדים מחמיאים יעלו עליי. מירוש יקירה שלי ושל כולנו אין כמוך בדאגה אמיתית ובפירגון לאדם ולא לשמן שבנו. המשך יום מצויין ונפלא ותעשו איזו ג'סטה נחמדה של מחשבה אוהבת ונתינה. נחושה edited by נחושה on 7/26/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2010 15:42
רעותה Posts: 869
|
נחושתי אהובה ,
דף חדש ויצאת לדרך חדשה, שכולה עבורך. הפרס יהיה שלך והעונג של כולנו. תהני מהדרך ותני לה להוביל אותך ב 100% כי מגיע לך.
באהבה היום ובכל יום, רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2010 15:37
nikname Posts: 230
|
פשוט מחוננת. כל הכבוד. כולנו יודעים כמה זה לא פשוט
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2010 15:20
|
קרולין זה גם מה שמירי אמרה לי, שהשבוע הרישום יראה יותר כי לא יהיו בו החטאים הקטנים שהיו לי בסופשבוע כמו פיצוחים עם החברה או קרואסון בבוקר, ממשיכה לרשום בדף חדש עד השקילה הבאה אוהבת מליונים נחושה קרולין כתב:
נחושתי יקירתי! אני כ"כ שמחה ומאושרת בשבילך! קילו וחצי פחות ועוד אחרי סופ"ש ארוך... ברכות על הירידה, על הנחישות ועל ההשקעה ברישום. כשרושמים זה מהווה מראה. ואי אפשר לזייף.... בלי זיופים , ותירוצים יש ירידות ויש תוצאות. בצלחה רבה גם השבוע את יכולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת המון קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2010 15:19
סיסי 17 Posts: 618
|
וואו בראבו כל הכבוד אין עלייך כמה נכון "מה שעולה מהר, יורד מהר"! אוהבת סיסי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2010 15:17
|
שאפתנית היקרה, תודה על העידוד והאיחולים. המון אהבה גם לך יקירתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2010 15:16
קרולין Posts: 6651
|
נחושתי יקירתי! אני כ"כ שמחה ומאושרת בשבילך! קילו וחצי פחות ועוד אחרי סופ"ש ארוך...
ברכות על הירידה, על הנחישות ועל ההשקעה ברישום.
כשרושמים זה מהווה מראה. ואי אפשר לזייף.... בלי זיופים , ותירוצים יש ירידות ויש תוצאות.
בצלחה רבה גם השבוע את יכולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אוהבת המון
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2010 15:09
שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד נחושה על הנחישות וההתמדה!!! את הוכחת שגם בחופש אפשר לרדת במשקל ולא תמיד חייבים לחזור עם שאריות נלוות בבטן וביריכיים. הידד, המשיכי בדרכך ובהצלחה וכמובן יום אהבה שמח. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2010 15:02
|
שלום פורום יקר, אני מעדכנת אחרי סופשבוע מהנה בצפון... בשקילה הקודמת להזכירכם חבריי,עליתי שני ק"ג מיותרים ומירי שלחה אותי לאריה להביא דף רישום, סימנה בו איקס ואמרה שמכאן מתחילים והבטחתי וקיימתי ורשמתי כל מה שנכנס מסטיק, ומים ונס קפה וגם אויבים בגילוי לב ממש. עם הדף מקופל יפה בתוך מחברת ואחרי הרצאת פינוקיו ובלי תירוצים נסעתי לסוף שבוע שישי שבת ראשון שאצלי תמיד הם הימים הנוראים. ומכוון שרשמתי כל השבוע והייתי מתוכננת החלטתי שגם בסופשבוע אין מצב שאני מתדרדרת הבאתי את חברי קוצץ הסלט onion chopper של חברת progressive הדגם הירוק (60 ש"ח) קניתי עגבניות ומלפפונים, פלפלים אדומים וכמה לימונים בכל ארוחה שהיתה מוזמנת מראש, הסלט הטרי והמתובל שלי כיכב בראש וככה עם הרישום הסלט והמודעות לכל מה שנכנס ונרשם עם חטאים קטנים של אכילת אויבים בחברותא אני מחוננת ממש ק"ג וחצי פחות ועם דף רישום מאריה חדש במחברת אני הולכת להיות גם השבוע מ-ח-ו-נ-נ-תתתתתתתתתתתת נכנסתי היום למכנס שלא לבשתי מספר חודשים וכן החמיאו לי שנראיתי היום מקסים. ההרצאה של היום היתה המשך חשוב וישיר על רעב ושובע אחרת ממה שכל אחד מכיר אז כאן מעל במה זו הריני מתחייבת אין יותר פינוקיו ושקרים קטנים ותירוצים,כי רק את עצמי את הדיאטה אני דופקת ומירי אמרה לי שהרישום היה אמיתי ונכון ובסה"כ בלי אירועי הסופשבוע אם אני ממשיכה כך בהתמדה וברצינות...הסוף ידוע זה אפשרי, זה נכון, זה בריא לי וזה כדאי יש עוד חודש וקצת עד החגים ואני בשאיפה שעוד בגדים מחמיאים יעלו עליי. מירוש יקירה שלי ושל כולנו אין כמוך בדאגה אמיתית ובפירגון לאדם ולא לשמן שבנו. המשך יום מצויין ונפלא ותעשו איזו ג'סטה נחמדה של מחשבה אוהבת ונתינה. נחושה edited by נחושה on 7/26/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|